Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

5 sezon i cały czas ta sama kurtka

Polecane posty

Gość gość
15:56, Nie będę zniżać się do twojego poziomu i nazywać Cię szmatą, tak jak Ty mnie. Nie znasz mnie więc nie wypowiadaj się na temat mojego życia, bo nie wiesz jakie ono jest. Niski poziom sobą reprezentujesz, Sztuką jest umieć wypowiedzieć się kulturalnie, Ty tego nie potrafisz ! Ale nie przejmuj się skarbie jeszcze dorośniesz :) I pamiętaj jak chcesz komuś dopiec to nie wulgaryzmami i obrażaniem droga :)

Gość gość
17:09 Pani od jednego 7letniego płaszcza dalej swoje :D :D :D

Gość gość
gość dziś biedna to ma sie wstydzic?:/

Gość gość
Ma jeden płaszcz zniszczony i jedne nie modne buty na zime,ale jeszcze w nich 7 lat pochodzi jak sie nie zniszczą :)

Gość gość
17:09 o nie, nie, nie jestem panią od 7 letniego płaszcza, zapomniałam sie podpisać Panna Kasia :D

Gość gość
Ja mam 3 kurtki typowo zimowe. W tym jedną, którą mam już chyba od 6 lat. Ale nie potrafię się jej pozbyć, bo po prostu ją uwielbiam! :)

Gość gość
ja mam kilka kurtek i płaszczy, i jedna uwaga 15 letnią kurtkę w szafie, ale jej nie wyrzucę nigdy, miałam ja na sobie w bardzo ważnym momencie swojego życia, który właściwie wszystko zmienił, mam do niej ogromny sentyment co prawda nie nadaje sie juz moze na jakies wyjscia, ale na spacery z psem jest ok

Gość gość
Ja kocham kurtki i je kolekcjonuje,mam całą dużą szafę nimi zapchana:) jadę jeszcze po następną W jakiś weekend,mąż już nawet nie pyta po co nastepna :) jedzie ze mną I też kupuje co chce :) pozdrawiam wszystkie kobitki lubiące zakupy

Gość gość
Moj stan kurtek od najstarszej: nie smiejcie sie ;) - 7 lat : kozuszek koloru ecri -4 lata: czarna kurtka pikowana z kapturem - 4 lata: bezowa kurtka pikowana z futerkowym kolniezem - 4 lata : czarna pikowana z lisem kolo szyi - 3 lata : moncler czarna pikowana z jednotami u rak i przy szyi - 2 lata: rozkloszowany plaszczyk czarny z futerkiem przy szyi - 1 rok: szaro czarna z szarym futerkiem przy kapturze -1 rok: kurteczka nieocieplana z kapturem czarna futerka u rak i przy kapturze - w tym roku kurtki nie ma nowej bo zadna mi sie nie podoba, moze jeszcze ... To byloby na tyle. 4 kurtki oddalam poza tym ;) Pozdrawiam i prosze o wyrozumiałość ;)

Gość gość
Zapomnialam dodac ze rocznie kupowalam 3, 4 kurtki ;)

Gość gość
18:51 niezła kolekcja

Gość gość
Debilizm nie zna granic. Prostaczki.

Gość gość
Ja mam w tym roku 3 kurtki i 2 plaszcze. Nigdy nie chodze dwa sezony w tym samym bo mi sie zwyczajnie nudzi. Nie kupuje tez jakis strasznie drogich bo w granicach 300 zl. Nie trzymam tez starych kurtek w domu zazwyczaj oddaje albo zostawiam pod smietnikiem.

Gość gość
W jednej kurtce 5 lat...o nie nie Miałabym dość po trzech latach

Gość gość
eee przebiję was ,mam płasz dyplomatke juz 16 rok :D oczywiście nie noszę go codziennie ale kilka razy w sezonie owszem. A kase zarabiam niezłą.

Gość gość
temat dla idiotek. Usmiałam się.Lubię ciuchy , ale mieć takiego jobca.No i niezły trolling pomiędzy.A te łykają jak pelikany

Gość gość
Ja mam kurtke/plaszcz juz 4 rok. Caly czas produkuja taki sam model, wiec nie widze problemu zwlaszcza ze caly czas wyglada jak nowa.