Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

5 sezon i cały czas ta sama kurtka

Polecane posty

Gość gość
Ja kupiłam niedawno w morskim kolorze i jestem zadowolona,mam błąd włoski i fajnie mi pasuje do urody

Gość PannaKasia
12:09 - umiesz czytać ze zrozumieniem, proponuje wrócić się do szkoły podstawowej, bo Twoja inteligencja jest bardziej uboga niż moja szafa, a to dopiero wstyd :D I powiem Ci więcej nigdy, ale to nigdy nie przejmuje się co inni myślą na mój temat i dotyczy to każdej dziedziny życia, bo żyje dla siebie, a nie dla innych ! OdwrÓcisz, a nie odwrucisz ! słownik nie jest drogi, polecam zakupić :D na pewno będzie to w Twoim przypadku lepsza inwestycja niż nowy płaszcz :D

Gość PannaKasia
12:10 Skoro masz BŁĄD! włoski to na pewno ślicznie Ci w morskim kolorze ! Zamiast tego płaszcza powinnaś kupić słownik :)

Gość gość
Panna Kasia Takie mądrości wysunelas niesamowite...czytam twój trud,i teraz ty to przeczytaj co napisałaś ... Nigdy ale to nigdy sie nie przejmuje ...A co teraz robisz??? Ktoś tu nie umie pisać....ze zrozumieniem :/ Żal mi Cię biedna istota,grająca szalami i czapeczkami Idź do lumpeksu

Gość gość
Panna Kasia Blond włosy o to chodziło :) źle się napisało A Pani taka uszczypliwa ,czyżby brak kasy i z zazdrości szalejesz??? Może czas do pracy zarobić :D Polecam;)

Gość gość
Dzisiaj na kafeterii dowiedziałam się, że z biedy należy się wyśmiewać i jest to powód do wstydu. Dałabym wam szkołę, pustaki. Dwa tygodnie bez czegokolwiek do jedzenia i zmieniłaby wam się perspektywa. Puste, głupie dziewuchy.

Gość gość
Ja mam dwie właśnie jakoś tak 5 sezon -ale to tylko dlatego że nie potrafię sie zdecydować... Coś mi się spodoba i chodzę koło tego jak pies wokół jeża aż mi to ktoś sprzątnie sprzed nosa. I tak samo jest w tym roku! Kuźwa ktoś mi sprzed nosa sprzątnął fajową kurteczkę! 😭

Gość gość
13:04 Panna Kasia to Ty???

Gość gość
13:05 to się kupuje jak jest a nie jak ktoś ją weźmie bo Ty zbierasz kasę w tym czasie

Gość gość
13:11 Kasa to jest ale wiesz... Jak byłam młoda to potrafiłam sobie kupić autentycznie 7 kurtek na zimę-tylko dlatego że tak jak mówię-nie potrafię się zdecydować. Teraz nie mogę sobie tylu kupić, bo mam rodzinę dzieci i mimo iż zmieniam mieszkanie na większe, to nawet w nowym nie będę miała miejsca na tyle kurtek, poza tym mam jeszcze z zeszłych sezonów ze 12 sztuk których nie wiedzieć czemu nie wyrzuciłam...? No więc zmobilizowałaś mnie i oglądam kurtki w sklepach on line Podoba mi się 5 różnych No nie wiem jak się zdecydować a jeszcze mam w głowie tamte -no po prostu jestem niezdecydowana i już.

Gość gość
Ja szukam w takim przedziale cenowym 200/300 Ja dziennie zarobie na kilka takich kurteczek -tyle że szafa nie jest z gumy Chciałabym coś fajnego chyba poszukam droższych może wówczas znajdę?

Gość gość
jakie to ma znaczenie ile kto ma kurtek? Jak ktoś ma dobry styl to z dwiema kurtkami wypada lepiej niż Karyna z ośmioma. Ja nie będę pisać ile ja mam, bo to żenujące, powiem tylko, że mój mąż ma kurtkę (płaszcz), który ma prawie 100 lat ;)

Gość gość
13:24 udanych zakupów :D

Gość gość
nigdy nie zrozumiem wyrzucania ciuchów po kilku sezonach. Po co? Kupujecie takie badziewia, że po kilku latach już patrzeć na to nie można? Mam masę płaszczy które kupiłam jeszcze na studiach, czyli ok 15-20 lat temu, nadal są ładne i nadal "modne". Nie kupuję badziewi na jeden sezon, bo po co?

Gość gość
gość dziś Kurtka 7 lat??? Kasy nie masz by kupić nową? Pewnie będziesz w aniej chodzić następne 7 czy 20 I będziesz gadać że wygląda jak Nowa smiech.gif Plaszcz ma tyle lat, dwurzędowka, bardzo stylowa, slyszalam multum komplementów i na jego temat i mojego gustu, ale nie będę się klocic z dziewczyną na dorobku,dla której wyznacznikiem mody są pudelki i blogi modowe

Gość gość
13:31 żal mi Cię,majtki i stanik też pewnie jedne.Nie mogę ci pomóc ale wierz mi...kupilabym ci nową jak Cię nie stać, musisz chodzić jak menel

Gość gość
Ja kupuję w sobotę piąta kurteczke

Gość gość
Ja nosze3 ta samą ale wygląda jak nowa i nie widze powodu by ją zmieniać

Gość gość
13:00 Musisz być małolatą, bo słowo żal wśród nich jest takie "na czasie" i trendy. Mnie to żal jest rzeczy, których nie udało się zrobić, bądź pewnych decyzji, ale nigdy nie określiłabym tym słowem kogoś na podstawie durnej wypowiedzi na kafe... Teraz na pewno nie przejmuje się tymi mądrymi wypowiedziami niektórych, dla mnie w życiu są ważniejsze rzeczy jak np zdrowie, od tego czy ktoś obcy wyśmiewa i wylicza ile mam kurtek czy płaszczy. Biedna istota, wiesz niczym się ode mnie nie różnisz, jesteś tak samo biedną istotą, może i ja mam mniej płaszczyków od Ciebie, ale chyba więcej rozumu :) 13:04 Uszczypliwości się nauczyłam czytając czasem to forum :) Dzięki, nie musisz polecać, już dawno skorzystałam z takiej opcji :D

Gość gość
Ja to dziwna jestem bo jako studentka marzyłam zeby moc sobie kupic cos nowego fajnego miec kilka par butów, torebek ale wtedy nie bylo mnie na to stac to kombinowałam i przerabialam stare ciuchy lub szperałam po lumpach teraz kiedy mnie stac to jakos wole sobie odłozyc na podroz gdzies pojechac cos zobaczyc przezyc niz inwestwac w ubrania. to co zobaczymy przezyjemy zostanie z nami na zawsze a ciuchy i tak szlag trafi a wspomnienia zostana na zawsze

Gość gość
15:25 umiesz czytać szmato!!! temat dodyczy jednej kurtki przez 5 lat,nie obchodzą mnie twoje wypociny,żale, smutki...czego ty nie zrobilas w zyciu a chciałaś! powtórzę! gadamy o kurtkach! nie o twoim zalosnym,nieszczesliwym zyciu w biedzie.skonczylam.

Gość gość
:D :D najbardziej chyba się udziela ta Pani od jednego 7letniego płaszcza którego broni jak lew i ktorego jeszcze długo ponosi,chyba wszyscy zrozumieli że Pani bardzo kocha ten płaszcz i nie kupi prędko nowego .Tak się jeszcze nie uśmiałem jak tu :D

Gość czarna osa
Po co się tłumaczyćie i odpisujecie pustakowi co tylko cały dzień w sieci siedzi. 6 kurtek ? A gdzie ty w nich pójdziesz? Jak wszystkie od 15 r.z połiczyłas to może być. :p co kogo obchodzi kto w czym chodzi? nie karmcie trolla należy ignorować takie topiki to się skończą

Gość gość
Od 9 w necie siedzi i rano do sklepu po bułki dla męża co dzień inna kurtkę wkłada i tyle w temacie a potem w siedzi znudza innych :D :D :D

Gość gość
w sieci zanudza innych

Gość gość
Pracuje w swoim domu weselnym,więc mam kasę na wszystko,i mam gdzie się stroic :) za to te co napisały o chodzeniu do sklepu ...macie żałosne życie skoro tak spędzanie dzień pozdrawiam :)

Gość gość
Baby są chore i znudzone :/ Jedna podpaliła temat i sie pewnie z was nabija,a Wy wszystkie ktorych dotknął temat sie udzielacie wchodzicie na niego co chwilę by tłumaczyć sie z zawartości szafy .Mózgu zero...klasy zero Do pracy idźcie! zamiast zerowac na mezu i pisać byle gowna

Gość gość
Ja mam niebieską kurtkę i zielona

Gość gość
12:10 -ty lepiej słownik sobie kup a nie kurtkę.bląd-dobre sobie, a w perfumerii na pewno kupujesz perfum a nie perfumy.