Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość mid

Cioteczki do szczęścia potrzebne od zaraz ;)

Polecane posty

Gość gość mid

CiZia, Wadi, Musia 😘 Zostawiam temacik jeszcze ciepły (choć coraz mniej i słabiej, co mi pasuje). Ale miejsce na buziak zawsze się przyda :)

Gość gość mid
Z Tobą szczęście od razu jest pełniejsze :P Czy chwila już minęła, bo nie wiem, czy parzyć i się przysiadać, też na chwilę? :)

Gość gość mid
Wadi, ale ostatnio siorbię w Twoim stylu, bo nie piję już kawy :) Lubię z Wami siorbać na mailu równie mocno, więc chętnie tam się zwrócę :) Chociaż tam są rozmowy, tu luźne pierdółki i przerzutki słowem, co miało urok nieodparty. Ale nie taki już, by tęsknoty wywoływać łzawe :)

Gość gość
A Wam jak zawsze synchronizatora brakujechwilę mogę być, ale na za wielkąbo mam dziś spotkaniei imię już znam :pa kiedy Mid nabierze szacunku dla słów wielkich, to Wam podziękujęsame widzicie, ją czytając, że to nie nastąpi prędko. 🖐️

dzień dobry Hamak ;) :classic_cool: piękne zdjęcie :) Ale nie mów, że to Ty ... :P x nikt nigdy nie ma wszystkiego, nam brakuje synchronizatora, innym piątej klepki, a jeszcze innym czegoś innego 😴 X Eve, jesteś dziś trochę poetycka 😴

To nie ja. Niestety nie umiem robić takich artystycznych zdjęć. Byłem asystentem: przygotowałem modelkę, unieruchomiłem, a w momencie kiedy fotograf naciskał spust, musiałem przyklęknąć, żeby mnie nie było widać za nią :classic_cool:

Gość gość
Masz rację Ciziu, nikt nie jest doskonały :( Słowa wielkie, i dobre i złe, nie chcą ze mnie wypadać ot tak. Chyba mam wrodzoną niezdolność do lofciania :( I słów nic-nieznaczenia. Ale na przykład mam też wrodzoną niezdolność do kompulsywnego seksu z kimkolwiek, ale też do niektórych potraw :( No nikt nie jest doskonały :( Więc nie jem, ale w cudzy garnek nie patrzę.Ale w związku z tym jeśli powiedziałam: "Jesteś moim przyjacielem", to chyba nie było polofcianie (no i co ja zrobiłam? :O ). Mam nadzieję, że nie powiem "Mój przyjacielu, kocham cię", to lekko zawsze komplikuje sprawę :OHamak, dzięki że ostrzegasz, że dla dorosłych, bo tu mnie nie ostrzegają :(Lofciam, Dziewczynki 😘 :(

Masz wiele twarzy Bujaczku ;) x Evuniu, co to za minka? :( Chyba jednak za krótko dziś spałam (1 godzina i 20 minut, to chyba mój rekord :O), bo nie za bardzo wiem, o co kaman? uśmiechniesz się? tak trochę? dla/do mnie? :) 👄

Gość gość
Powinnam po każdej mince :( i :O wstawić ;) Jest wszystko w porządku, a post jest nieskładny, to nie Twoje niespanie :) Pojechałam w skróty myślowe chyba (to już skaza tutaj, aluzyjność, a potem każdy interpretuje, jak mu wygodnie ;) ) Mało ważne :)xOj, to dziś tylko kapcie w króliczki i kocyk :( 😘 Ja zamierzam iść dziś wcześnie do łóżka, jak dziecko, jakoś dziś tego potrzebuję chyba :)

Gość gość
In spe, dlaczego jestes takim zalosnym frajerem? W sumie z takmi charakterem nic dziwnego ze calymi dniami gnijesz na forum.

Gość gość
Ciotka Radosława jak zawsze na posterunku.

Gość muszkaś
CiZiu, skoro w paski, to czy dobrze dedukuję, że może Ty jesteś w więzieniu? :D Może biedna uwięziona potrzebuje rycerza z dużym rumakiem? :P Hi Girls 😘 😘 😘

Gość muszkaś
Pytanie, czy z białym, czy z czarnym rumakiem :P

Gość gość
Ja bez eksperymentów, czyli z białym ;)

Gość muszkaś
Ty też potrzebujesz rycerza z dużym rumakiem? :D

Gość gość
Otóż ja uważam że było :)alchemia Mid, kobieca zna różne przypadkikobieta nawet może sobie ciążę uroića co dopiero pokochanie przyjacielanatomiast gorzej może być z romantycznym przyjacielem :pmiłość wtedy może wymagać tysiąca ton cementu, albo więcejczy ja bym chciał Mid? tak chciałbym obłupiać Cię z miraży tego forumi wnikać w Twoje eliksiryno ale już nie dziś, bo mineta ciężką bywa sprawą w auciesól jakby w gębie na dłużej zostaje. 😴

💤 Dzis nie caluje tylko zbieram. Kazda ilosc. Najlepiej takie w sam raz wilgotne:) Co myslicie o tym by zamienic porcelanowa filizanke na pauke? Niekoniecznie drewniana:p https://youtu.be/PeonBmeFR8o Taka pauka mozna pokazac pelna glebie uczuc;)

Gość gość mid
Mówiłam, że każdy jak mu wygodnie ;) Musiu, ja lubię z dużym... sercem, i ciepłym ;) Wadi, głosuję, by połączyć filiżankę z pauką, jako dwa akcesoria prawdziwej cioteczki :classic_cool: 😘 🖐️

Gość gość
A z duzym ptakiem? ;)

Gość gość
Ahadla wygody sprawy się upraszczaa nie komplikujetak jak ja; Mid, lubię z Tobą gadać jak z przyjaciółkąi tylko czasami się turlam, i jeśli już to z uśmiechem :)🖐️ w kwestii pauek stanowiska nie zajmuję, bo już dawno nie miałem do czynienia.

Gość gość
To nie jest duży ptakto jest wielki ptak 😴ale ja nie obrazkami gadam, a słowemczuję się przy Mid jak w dobrej restauracjigdzie można wiele dań smakować wykwintnych i takich, którymi można się najeśća tu Mid daje dwa w jednymlubię się nasycić słowami przyjaciółkii choć czasem mnie olewa, to zwalam to na konwencję tego foruma właściwie tego działu; w końcu to Eroi każda kobieta może sobie z ci/pki popuścić co tam lubino i Ciotki tez. 🖐️

Gość gość
Cześć menopauzy :-)

Gość gość
wybzykam dziewczyne na Skype: android1351