Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zauwazylem, ze kobietom najbardziej imponuje to gdy facet jest imprezowy i

Polecane posty

Gość gość

Co weekend cjodzi na melanze... wystarczy do takiej wyskoczyc z tekstem: "a ide dzis do klubu na melnaz, bedzie z***biscie", i ona juz ucieszona... qrwa nie ma to jak zakochac sie w alkoholiku... a potem sie dziwia, dlaczego inni faceci ich nienawidza. :O

Gość gość
Tak to sobie tłumacz.

Gość gość
Tak sobie nie tlumacze, tylko tak jest. Ja nie pije w ogole, i jestem dla nich nudny. A ci co chlaja sa "z***bisci"... :O spoko selekcja naturalna zweryfikuje, czyje geny sa lepsze. Czy moje i ogarnietych dziewczyn, czy moze pijakow i idiotek.

Gość gość
Nigdy nie byłam w klubie, jestem introwetykiem i tacy ekstrawertycy mnie nie interesują. Pewnie myślisz o jakiś klubowych głośnych dziuniach, bo tylko takie zauważasz i tylko takie ci się podobają.

Gość gość
10:15 ty nie jestes introwertyczka. Ty jestes zahukana i zakompleksiona ekstrawertyczka, z brakiem umiejetnosci czytania ze zrozumieniem.

Gość gość
10:15 dokładnie. Jak leci na taką dziunie z clubu to nie ma się co dziwić, że ona pubi kolesi co chodzą do klubu.

Gość gość
Nie jestem ekstraweryczką, ludzie mnie męczą, lubię spędzać czas sama, ekstrawertycy są strasznie denerwujący, ciągle chcą kontaktu i ciągle chcą wyjść gdzieś na miasto.

Gość gość
10:20 ty jestes zakompleksiony bo tłumaczysz sobie że ludzie którzy chodzą do klubu to pijaki. Mylisz pojęcia pijak nie bawi się w klubie tylko pod spożywczakiem popijając wino patykiem pisane, bo go zwyczajnie nie stać na wypad do dyskoteki, raz wejście, dwa drogi alko, trzy trzeba mieć czym szatać.

Gość gość
Nie ma roznicy miedzy pijakiem bogatym, a biednym. Pijak to pijak.

Gość gość
Tobie autorze podobają się takie wystrojone, pewne dziunie to się nie dziwię że masz takie zdanie, pewnie chcesz mieć taką a nie możesz, a zwykłe dziewczyny są dla ciebie niewidoczne.

Gość gość
To pewnie ten sam typ od tematów o modelach, nie ma sensu mu odpisywać dziewczyny. ;)

Gość gość
Zatem jesteś hipokrytą. Jesteś nudnym myszem, który chce ładnej, imprezowej dziewczyny, ale nie chcesz myszy.

Gość gość
10:37 trafione w punkt. Popieram

Gość gość
10:37 co ty robilas na lekcjach jezyka polskiego?

Gość gość
a ja jestem niemyszowatą introwertyczką i uważam że baby sa głupie :-) a faceci prymitywni,akceptuje tylko mojego introwertyka,a imprezy sa nudne jak flaki z olejem no i to by było tyle :-)

Gość gość
10:44 Pisałam wypracowania. Co ci się nie podoba w tym zdaniu? "Chcesz"? Mogło zabrzmieć dziwnie po użyciu trzeciej osoby, ale strasznie niepoprawne to nie jest.

Gość gość
Kiedys bylem zakochany w takiej szarej myszce, tragedia. Psychiczna jak cholera... dotknac sie nie dala, zaprosic nigdzie sie nie dala, z inicjatywa zawsze ja wychodzilem, bo ona p*****la zbyt zahukana na to byla... a najlepsze w tym wszystkim bylo to, ze gdy mialem juz jej dosc i ja olalem, to oskarzyla mnie w zemscie o molestowania... p**********a! Nigdy wiecej szarych myszek!

Gość gość
Nie ma takiego slowa "myszem". Do szkoly! A wypracowania z Polskiego to kazdy pisal.

Gość gość
Nie dziw się więc, że imprezowiczki, czy inne typy kobiet w ogóle, cię olewają.

Gość gość
Wiem, że nie ma "myszem". Ta mysz. Ale "tego mysza" użyłam żartobliwie. W polskim jest też miejsce na humor, czego ci wyraźnie brak, myszu.

Dziewczyny lubią takich facetów do czasu, na chwilę, gdy przychodzi życie to wielkie rozczarowanie i żale.

Gość gość
10:57 Pozbawiony poczucia humoru myszon.

Gość gość
10:54 panie idealny dlaczego pan pisze polskiego z dużej litery?

Gość gość
ej ej proszę się nie wyzywać to niegrzecznie

Gość gość7913
Po pierwsze nie mierz wszystkich jedną miarą. Jest wiele ślicznych, zadbanych, atrakcyjnych i jednocześnie spokojnych dziewczyn, których nie ciągnie nic do imprez. Tylko widocznie trudno je znaleźć i jeszcze nie było Ci dane. Sama osobiście wole, jak to nazywasz, tych 'nudnych' niż tych towarzyskich imprezowiczów. Polecam zakup sportowych butów na http://sklep-new-balance.pl/pl/

Gość gość7913
Każda dziewczyna/kobieta jest inna od pozostałych.

Gość gość
W życiu kobiety są 2 etapy rozwoju: 1. fascynacji tym co krzykliwe 2. fascynacji tym co wartościowe Nie każda przechodzi to tak samo. Jedne nabierają rozumu z wiekiem i tak przed 30tką zaczynają rozumieć, co jest w życiu ważne (i wychodzą za spokojnych), inne z doświadczeniem (tj. przed doświadczeniem: "spadaj ciapo, ja lubię tylko macho" i potem: "samotna kobieta z dzieckiem poszukuje wrażliwego mężczyzny, który poważnie myśli o przyszłości."), a inne są głupie, nie uczą się, albo zbyt zranione/skrzywione i są nieuleczalnie chore na dupków.