Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Trzecie dziecko, pełnia szczęścia!!!!!

Polecane posty

Gość gość

Dziewczyny,właśnie zrobiłam test. Po raz drugi,przedwczoraj zrobiłam też rano,ale wyszła blada kreska. Nie chciałam się nakręcać,więc uznałam,że poczekam 2 dni,a było ciężko :D, i powtórzę test. No i dzisiaj już piękna,wyraźna kreseczka. :) Jestem najszczęśliwszą osobą na świecie w tym momencie. :D Mamy już córkę i syna,do pełni szczęścia brakowało nam trzeciej pociechy. Ale wiadomo,na razie nie chcę nikomu nic mówić, żeby nie zapeszać. Mam nadzieję,że wszystko będzie w porządku i będę mamą trójki dzieci. :) Od zawsze o tym marzyłam. Z obliczeń termin wynika na 25.06. :)

Gość gość
Gratuluję! Trż mam troje, trzecia ciąża nieplanowana, gdy się dowiedziałam byłam niezadowolona, a teraz nie wyobrażam sobie życia bez najmłodszego. I na dodatek zastanawiamy się nad czwartym :)

Gość gość
Gratuluję!!!!! Mat troje dzieci, dwie córki i syna. Myślałam o czwartym, ale zdrowie nie pozwala. Trzymaj się ciepło, bo pogoda nas nie rozpieszcza. :)

Gość gość
Ja mam dwoje ale czasami sobie mysle ze chcialabym miec jeszcze trzecie ale tak za jakies 7 lat. U nas jednak maz nie jest juz chetny na taki plan. Jest ode mnie starszybo 10 lat a za 7 lat juz na pewwni nie bedzie chcial ://

Gość gość
gratulacje, ja tez zawsze chciałam trójkę.... ale zycie zweryfikowało moje plany.... mam dwoje.

Gość gość
Dziękuję wam bardzo za miłe słowa. :) Nawet nie wiedziałam,że na tym forum są tak fajne osoby :) Jeśli was stać,jeśli tego chcecie, przekonujcie mężów. Chociaż oczywiście nic na siłę,bo wtedy może być bardzo nieprzyjemnie; niestety,mężczyźni nie mają instynktu macierzyńskiego,chociaż nieraz to oni bardziej trzeźwo i realistycznie patrzą na sprawy dzietności. Mój na szczęście też chciał trzeciego malucha,ale jeszcze nic nie wie, wraca z pracy o 17, to mu powiem. :)