Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pytanie123

Ciągnący ból w pochwie

Polecane posty

Gość Pytanie123

Witam. Mam bóle taki ciągnące w pochwie i bóle podbrzusza przypominające bóle menstruacyjne w 10 tyg ciąży. Żadnych plamień krwawień gorączki tylko to co napisałam wcześniej. Mieszkam w Anglii i chyba nie muszę tłumaczyć czemu pytam na forum a nie pójdę do lekarza. W pierwszej ciąży tak nie miałam było to 7 lat temu i wogóle miałam jakąś wtedy ciąże bezobjawową bo dowiedziałam się dopiero w 13 tyg. Także chce tylko zapytać czy to normalne czy coś oznacza że powinnam się niepokoić.

Gość Kaania90
Ja miałam takie objawy w 5 tyg ciąży. Ponieważ gdzieś wcześniej o tym czytałam domyśliłam się że to właśnie ciąża. Do tego moja skóra zaczęła mi słodko pachnieć a kawa śmierdzieć

Ja miałam takie objawy w 5tyg ciąży. Ponieważ gdzieś wcześniej o tym czytałam to domyśliłam się że to właśnie ciąża Do tego moja skóra zaczęła mi słodko pachnieć a kawa śmierdzieć

Gość farmaceutka69
Natomiast Ja miałam taki ból ale dopiero w 9 miesiącu ciąży. Przez niego nie potrafiłam długo chodzić.

Gość gość
Ja przez cały pierwszy trymestr tak miałam, to normalne, macica się rozciąga i robi miejsce dla maluszka.

Gość Pytanie 123
Dzięki. Czyli poprostu trzeba to wytrzymać i przeczekać. Bo kto jest w środku i czy wszystko ok dowiem sie dopiero za 2 tyg.

Taki ból to normalna sprawa w początkach ciąży, też taki miałam tyle, że troszkę wcześniej. Potem minęło,ale możesz doradzić się jeszcze na portalu medycznym http://sanitera.pl, tam jest dużo porad od osób w podobnej jak Ty sytuacji.