Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Quagmire

to forum to typowy szpital psychiatryczny

Polecane posty

99% tutaj to sa posmiewiska zwykle, ktore jak widza kogos kto jedzei w mercedesie to od razu budzi sie w nich zazdrosc i pogarda, bo ktos ma a on nie, a w internecie robia z siebie nie wiadomo kogo, i musza swoje niepowodzenia zyciowe w postaci bycia idiota przelewac na takich jak ja, a ja oswiece was, tam za oknem sie nikt ze mnie nie nabija :). Znam ludzi madrych, i mam cos takiego jak szacunek, a z takimi karykaturami ludzi w ogole nie mam do czynienia, co innego to forum, szpital psychiatryczny, swiat polglowkow forum kafeteria.pl hahaha.

Forum jest publiczne i nie ma granic, jest tu wielu chorych ludzi poważnie jak ty i podobni, ale i wielu zdrowych lub tylko mniej szurniętych. Choroba psychiczna to nie cechy charakteru ani dziwne zachowania czy brak empatii ale powtarzające się syndromy i zachowania których nie możemy kontrolować. Wszystko może do niej prowadzić każdy aspekt. Co najmniej kilka osób stale tu piszących ma już dobrze rozwiniętą chorobę psychiczną. A choroby psychiczne i depresja są najlepszych budulcem innych chorób w tym raka, wrzodów, różnych stanów zapalanych, anemii itd

Gość gość
Znasz to z autopsji? to forum takie jest i właśnie dlatego czujesz się tu jak ryba w wodzie, swiat półgłówków ,twój świat bo krytykujesz coś do czego sam nalezysz.

Gość gość
to forum to typowy szpital psychiatryczny - a i owszem, a ty jestes cyniku jego pacjentem od wielu lat hahaha

Gość gość
Autorze,to forum kiedyś było fajne i przede wszystkim DLA KOBIET a teraz narobiło się mnóstwo osób pokroju baron pancerny,michał dziewic,mały ksiaze i oczywiscie ty.

Gość gość
to ten psychol od paulinki- idz lepiej stan w kolejce po leki, bo ci sie pogorszylo :D

Kiedyś udziałem się tu częściej ale nie dlatego że miałem depresję dlatego że to lubiłem. Skrzynka wódki dla tego który znajdzie jeden mój temat gdzie na coś narzekałem. man on the moon - wydaje mi się że masz w sobie duże pokłady siły, którą niepotrzebnie marnotrawisz na rzeczy które cię niszczą. Potrzebujesz budulca trwalszego niż ten którego używasz. Tak ogólnie.

ja owszem bylem kiedys powaznie chory psychiczny, szkoda tylko ze nigdy mi nikt o tym nie mowil, a jak poszedlem do lekarza i sie wyleczylem to nagle sie zebrala taka kvpa much jak wy, ktorzy na kazdym kroku probuja mi wmowic, ze jestem chorym psychicznym zerem :). Coz wlasnego zycia nie macie, tak mi przykro. :)

Gość gość
Oho... Ktoś tutaj zapomniał o lekach :)

Gość gość
Quagmire dziś ja owszem bylem kiedys powaznie chory psychiczny, szkoda tylko ze nigdy mi nikt o tym nie mowil, a jak poszedlem do lekarza i sie wyleczylem to nagle sie zebrala taka kvpa much jak wy, ktorzy na kazdym kroku probuja mi wmowic, ze jestem chorym psychicznym zerem usmiech.gif . Coz wlasnego zycia nie macie, tak mi przykro. X piszesz tutaj non stop, zakladasz chore tematy, wg mnie wcale sie nie wyleczyles, zmien se lekarza :D:D:D

taa, lepiej brac leki niz byc takim smieciem jak ty, jestes zerem, ale oszukujesz sie ze jest inaczej :). Ja nikomu nie mowie co ma robic ani nikogo nie obrazam, a jak to mowi moj ziomek, przy kazdej akcji nastepuje reakcja, wiec wiesz jak tepe muchy takie jak wy probuja ze mnie robic gvwno zeby mi siasc na lbie i udowodnic sobie, ze wy macie racje, to przykro mi, nie dla psa kielbasa :).

Zakladam chory temat? Temat zbieram na sluchawki to chory temat? :) Ciekawe, to nie ja pierwszy szukam zaczepki, a wy wiecznie szukacie zaczepki i problemow, bo sie wam nudzi debile :).

Gość gość
o... własnie mucha ci siadła na łeb i sie tam zesrała, idz sie umyj.... :)

no wlasnie jestes taka mucha, co tylko mozna ja z gazety uj3bac bo rozprzestrzenia zarazki, ty akurat rozprzestrzeniasz zarazki w internecie ty tepaku. To nie moj problem i nie moja wina, ze wiecznie z siebie robicie ofiary, ja chociaz z siebie ofiary w internecie nie robie :)

Gość gość
widocznie prowokujesz ludzi i srają na ciebie jak muchy, tez nie moja wina :D

tak jak w psychiatryku spotkalem psychiczne mendy, przez ktore mnie wiecznie leb bolal, to samo spotykam na tym forum :). Niczym sie nie roznicie od tych ludzi, ktorych widzialem w szpitalu :). Zero godnosci i dumy.

"man on the moon - wydaje mi się że masz w sobie duże pokłady siły, którą niepotrzebnie marnotrawisz na rzeczy które cię niszczą." Poniekąd masz racje, choć wywnioskowałeś to zapewne z moich dawnych wpisów. :) Cecha wskazana wsród wróżek, dlatego może idź troszkę w tym kierunku i połącz przyjemne z lukratywnym. :) Kocham Cię, bracie. :D

Nastepny :). Tylko jak bys nie zauwazyl, muche sie laczkiem zabija, wiec jak ty siebie porownujesz do muchy, to nie moj problem :). Ja jestem czlowiekiem a nie mucha, w przeciwienstwie do was :). I ja nikogo nie prowokuje, wy sie sami prowokujecie :).

Gość gość
Quagmire - pierwszy człowiek-mucha, tylko on poznał, co to znaczy być muchą. Brzmi dumnie :)

nie porownuj mnie do siebie idioto, i nie rob ze mnie kogos kim ty jestes, ofiara. To nie moja wina, ze wyzszy cel waszego istnienia to isc do pracy, zarobic pieniadze, nazrec sie jak swinia a potem sie wysrac i isc spac a potem naublizac komus w internecie, kto nie ma podobnie jak WY, wy smierdzace sraki :D🖐️

Tak mnie widza, ze nic o mnie nie wiedza, a jak siedze za zestawem to nagle zmienia sie punkt widzenia, wiesz wiesz ty tez wypi3rdalaj kvrwo, mam dosyc polskiego bydla, jak nie dookola to w internecie, polskie bakterie.

Gość gość
Ja jestem normalnym zwykłym człowiekiem i zazdrośc jest mi obca, chyba że o moją ukochaną wtedy to nie ręcze za siebie.

twoja ukochana to zwykla szmata, ktora daje obcym dziadom na stacjach benzynowych za garsc zlotowek. :)

Gość gość
nawieksza szmata byla twoja matka...dawala doopy az wiory lecialy ,kazdy ja mial i bral kiedy chcial ;-)

Gość gość
Haha taka jak ona to by na Ciebie nie splunela ale pocieszaj się dalej.

Niezle doswiadczenia wyniesliscie z dziecinstwa, ja takich doswiadczen z matka kvrwa nigdy nie mialem... :) tez by mi nigdy nie przyszlo do glowy zeby takie rzeczy komus pisac w internecie :). No coz :)