Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Quagmire

to forum to typowy szpital psychiatryczny

Polecane posty

Nie to ja bym nawet na nia nie spojrzal, bo jakbym na nia spojrzal to od razu bym ja kopal po ciele, a gdyby trzymala twoje dziecko w brzuchu, to kopalbym ja po plodzie, bo ty bys w tym czasie w pracy byl :). Lepiej pracowac niz z rodzina czas spedzac co nie? Psy niemyte :)

Ja spedzam czas z kumplami i zawsze mamy cos do roboty, nigdy sie ze soba nie nudzimy, a wy kvrwy polskie musicie czas spedzac na kafe bo gdyby nie to forum to byscie siedzieli na dvpie i w stolek pierdzieli, najwieksze przegrywy ever XD

Gość gość
ty to piszesz o wiele ''lepsze'' rzeczy w necie, rynsztoku intelektualny,uroda zapewne odziedziczona po mamusi.

Jak kuba bogu tak bog kubie, wy jestescie dla mnie pasozytami tepymi, smieciami i kretynami, polglowkami, bakteriami, i znaczycie dla mnie to samo, co zydzi dla hitlera, to ja robie wszystko by wam tez zycie obrzydzic, tak jak wy mi :).

Gość gość
nno wlaśnie widzimy jak spedzesz czas z z kumplami,cały dzień na kafeterii ;-) a ze jestes gejem to sie chwalic nie musisz,widac po tej krzywe mordzie...za duzo zrobionych gal z polykiem.

heheheh, no tak, bo ja mam codziennie 26/7 przebywac z kumplami, jakbys nie wiedzial kazdy ma swoje zycie, i lepiej siedziec caly dzien na kafeterii niz caly dzien w robocie PRZEGRYWIE

nie mierz innych swoja miara patalachu, powtarzam juz ten frazes do obrzydzenia, to ze twojego starego cwelili w anus zanim poznal twoja matke szmate, to nie znaczy ze innych spotkal ten sam los :)

Gość gość
ty komus obrzydzic zycie? ;-) jesli uz uzywasz takich porownan to dla wiekszosci tutaj jestes jak male zydowskie dziecko,ktoremu kazano spiewac i zabawiac hitlerowcow ;-) tak kazdy przejmuje sie twoim obrzydzaniem zycia ;-) niedorozwiniety cepie ,to ze nie masz teraz matki teraz nie znaczy,ze nie odziedziczyles po niej'' urody'' kiedy cie urodzila...;-)chyba,ze cie zmutowal z odpadow potomek twojego ulubionego doktora mengele

typie predzej sobie oczy wylupie niz bede czytal twoje smierdzace wywody z koziej dvpy, spi3rdalaj szmato.

Gość gość
Jestem dziewczyną ,pacanie i mam z ciebie ubaw bo to forum dla kobiet...nie potrzeba nawet popcornu.

jestes dziewczyna, ktora byla by sie dac zapiac przez slonia lub nawet konia, bo dla ciebie wszystko jedno czy to czlowiek z fiutem czy zwierze, wazne zeby cie posuwal desperatko :).

Mnie kobiety nie kreca, w szczegolnosci tak prujace sie na lewo i prawo jak ty. Mam swoj upatrzony ideal faceta, jestem gejem, podniecaja mnie faceci i sie tego przynajmniej nie wstydze, posuwaja mnie kumple i fajnie jest, a ty dalabys nawet psu sie przerznac szmato, ale co sie dziwic, polskie szmaty to najgorszy sort.

Gość gość
bylo widac od razu,żeś mizogin i cie boli puupa od częstego schylania ale wiesz, nie wnikam co ty robisz ze swoimi kolegami,małymi i dużymi . Nie projektuj swojego życia na kimś...powiem ci tylko,biedne te zwierzęta,zoofillu. ale w syfiastej anglii to pewnie nikogo nie zdziwi.

no, biedne te zwierzeta :) ktore codziennie jesz a potem wydalasz do kanalizacji, a twoj stolec plywa potem w morzu baltyckim, do ktorego zabierasz swoj****chory na wakacje raz w roku :)