Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nigdy bym sobie nie zreobiła tatuażu

Polecane posty

Gość gość

Raz jedyny mi corka nakleiła taki zabawkowy malutki i dość.Nie lubię tatuaży.s

Gość gość
Ja teź nie, to jesteśmy dwie.

Gość gość
Tatuaże to okaleczanie swpjego ciała.s

Gość gość
Ja jestem facetem i tez bym nie zrobił.

Gość Aśka96
Ja miałam zrobić, ale ze oddaje krew to wolałam zrezygnować z tego pomysłu :)

Gość gość
A czy ktoś wam karze robić tatuaże, nie chcesz nie robisz, chcesz robisz, co was interesuje co inni robią ze swoim ciałem? Lepszy wytatuowany po czubek głowy dobry człowiek, niż kur/wa pseudokatolik!

Gość gość
Dlaczego pseudokatolik?ja się za pseudo nie uznaję a okaleczania to wg.pisma grzech przeciwko ciału.Ktos lubi to ok.ja osobiscie bym nie zrobiła.s

Gość gość
tatuaże są dla tępaków, prostaków i umysłowej patologii

Gość gość
Patologia to takie posty pisze I można oddawać krew mając tatuaże

Gość gość
Dlaczego pseudokatolik? x Chociażby dlatego że jak ktoś ocenia innych po wyglądzie, obraża, okazuje brak szacunku, itd... to katolikiem kogoś takiego nazwać nie można, bo wasza religia NAKAZUJE wam kochać i szanować bliźnich, zwłaszcza tych którzy grzeszą!!!

Gość gość
Ale ja nie potepiam i nie obrażam!tylko mowie ze nie zrobiłabym sobie .To własnie ja zostałam obsmarowana i wysmiana po tym jak corka nakleiła mi na. szyi powyzej obojczyka taki malutki.Powiedziałam im ze to klejący i ze to był pomysł corki ale oni nie uwierzyli tylko zaczeli plotkoeać..i drwić.s

Gość gość
przecież to prowokacja, ludzie..

Gość gość
Jak ocenic kogos brudnego, nieswiezego, inaczej jak niechluj? Zanim się kogos pozna bliżej, wstępnie się go ocenia po wyglądzie. Owszem, moze się zdarzyc, ze jakis obszarpany bezdomny był kiedys profesorem, ale na pierwszy rzut oka jest bezdomnym. To samo z tatuazami. Jak Cię widzą tak Cię piszą. Wytatuowani niech się zdecydują, czy chcą być postrzegani jako podziargani ekscentrycy, czy jako prawnicy, urzędnicy, itp. Bo wyglądają jak wyglądają, a oczekują innego traktowania.

Gość gość
oczywiscie, oczekuhe traktowania z szacukiem. jakim prawem mam by widziana lub traktowana inaczej?

Gość gość
I uszanuję Cię, jako drugiego człowieka, może tylko na ulicy obejdę szerokim łukiem. Tak, na wszelki wypadek.

Gość gość
no coz. nie odpowiam za twoje uposledzenie spoleczne. czego sie niby spodziewasz?

Gość gość
myśli, ze zostanie pogryziony :P

Gość gość
12.20.nie bardzo rozumiem Twoj wpis?o co Co chodzi ?.Córka na wakacjach lupoła sobie klejące..dzieciece tatuaże wiec spełniłam jej prozbe i tez pozwoliłam sobie nakleić.Niczego jej nie odmawiam.Co do aluzji nie wiem nawet w związku z czym z naklejką?wrociłam z wakacji do pracy bym tak nie posła dlatego go starłam.Do twojej wiadomosci zeby było jasne to kąpię się codziennie mimo że mąż wyje że za dużo wody zużywam..w kabinie czy w wanniea nawet przy zmywaniu naczyń..Nie widzę zatem związki z tematem.Generalnie nie lubię tatuaży .s

Gość gość
..i to nie jest prowokacja.s

Gość gość
prowokacja bo trzeba być ślepym żeby pomylić naklejkę z tatuażem...

Gość gość
00.24 to był ogólny wpis, nie mający związku z Autorką. Jeśli poczuła się uraźona, proszę o wybaczenie.

Gość gość
00.42.a czy ja mylę to oni pomylili i zaczeli mnie obgadywać że mam tatuaż stąd ten temat.s

Gość gość
dziwnych znasz ludzi, ja mam 10 i nikt mim głowy nie zawraca

Gość michalcowaliprawde
Tatuaż stygmatyzuje kobietę, że jest łatwa, pusta i ulega modzie. Nie mówicie, tylko mi że jakaś tam kobieta dużo zarabia i ma tatuaże. Wałęsa to idiota a został prezydentem. Mamy takie czasy, że w niejednej firmie na wysokich stanowiskach pracują prostytutki i idiotki jednocześnie. Ja uwielbiam wytuatuowane kobiety. Zawsze im mówię, jakie fajne mają tatuaże. A dlaczego tak im kłamię? Bo wiem, że te z tatuażami są puste, próżne i wystarczy nawciskać im kitu żeby je wydmuchać. Także gadajcie sobie co chcecie wytatuowane zdziry, my faceci wiemy swoje, tylko wam tego nie mówimy, między sobą o tym gadamy jakie to zdziry z tych wytatuowanych. Nigdy, nigdzie, publicznie nie pokazałbym się z wytatuowaną. A że dziś w telewizji pełno wydziaranych ludzi to efekt upadku cywilizacji i braku elit. Kogo dziś pokazują w tv? Co to za gwiazdy? Majdan i Rozenek? Dajcie spokój... Upadek cywilizacji.

Gość gość
a ja myślę, że jesteś prawiczkiem i to tylko twoje fantazje :) Tak, znam kobiety wykształcone, inteligentne i z dobrą pracą które mają tatuaże. Znam też dobre i oddane matki i partnerki. Nie znam za to takiego bydła jak ty i twoi koledzy - na szczęście.