Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Galaktyka Andromedy

Mąż unika seksu. Czy kochanek to dobre rozwiązanie?

Polecane posty

Gość gość
Jako programuje itp to pewnie wie jakie glupoty piszesz. Skoro lubi wychudzone a ty zgrubialas to myk na silownie. Sama pisalas ze na poczatku bylo dobrze. Widzisz problem w mezu bo tak latwiej ale to ty sie zapuscilas a nie on i chcesz go jeszcze zdradzac?? I tak go upokorzylas kilka razy. Przymnajmniej z opisu tak wnioskuje. Ludzie stali sie tak wygodni. Jak chcesz seksu to sie rozwiedz. Jslakbys go kochala to bys o innych nie myslala. Chcesz tylko sobie dogodzic. Jestes malostkowa, egotyczna osobka z narcustycznym zacieciem. Szkoda chlopa na ciebie. Pisze to serio. Same wymagania i nic od siebie. Procz awantur w ktorych atakujesz ponizej pasa. je

Gość gość
od razu widać, że wypowiedział się facet. chcielibyście mieć same seksbomby, a co wy dajecie od siebie?

Gość gość
Tu chodzi o postepowanie tej rozszeniowej osoby. Wszystko pod siebie i dla siebie. Pisze ze kocha meza a chce wziac kochanka. Bo ma potrzeby. Jakie to oklepane. Dziwka i tyle co sie zapuscila i nie podnieca meza ale to nie jej wina. Ona chce sexu i przyniesie jakas wenere i bedzie klamac jak to meza kocha. Ja na miejscu chlopa jakbym sie dowiedzial to rozwod i niech sie "realizuje" w seksie ale bez niego i zdrady.

Gość gość
dzwoń do ex i powiedz że chcesz go wyroohać, ewentualnie zapłać jak trzeba, ta sytuacja z mężem jest dołująca, przykro mi kochanie

"Zapuściła się"? Noszę wciąż rozmiar XS, mam 62 cm w talii - nie nazwałabym tego zapuszczeniem się. Rzeczywiście nie jestem już tak wysportowana i "jędrna" jak przed czasami pracy na pełen etat (nie ma mnie w domu od 7:00 do 18:00) i choroby (niedoczynność tarczycy). Od siebie dawałam i daję mężowi dużo - zrezygnowałam dla niego z doktoratu za granicą, utrzymywałam go bardzo przez długi czas, kiedy nie mógł znaleźć pracy, pomogłam mu się rozwinąć zawodowo - do tej pory zresztą ciężar ekonomicznego "ogarnięcia" gospodarstwa domowego spoczywa przede wszystkim na mnie, a do tego słyszę raz na jakiś czas, że "już nie podniecam męża". Ale ja nie mam prawa być "zmęczona" czy zdołowana. Wiem, że sport jest super na każdą przypadłość, ale czasami po prostu nie mam do niego siły. Poza tym mam inne pasje, na które też chciałabym mieć czas po pracy, żeby się - dla odmiany - nie "zapuścić" intelektualnie.

Gość gość
A może spróbujesz z kobietą? Znam mężczyzn którym to nie przeszkadza

Gość gość
Z tego, co widze, to oboje sa siebie warci. I on, i ona. Z meza tez jest niezle ziolko skoro tyle czasu wykorzystywal zone, a teraz jeszcze pieprzy o "BARDZO wysokich kryteriach estetycznych. Mogl sobie znalezc modelke, tylko ze ona by go raczej nie utrzymywala. A ona z kolei mogla znalezc faceta, ktory jej pasuje zamiast jeczec teraz na forach. Tak to jest z nieprzemyslanymi malzenstwami. Mam nadzieje, ze jednak nie beda miec dzieci, bo z obojga wyziera szczeniactwo i egocentryzm.

Gość gość
a moze psa sobie kupisz, bez podtekstow. albo wez ze schroniska, te sa naprawde wierne!!! pomysl o tym.

Gość gość
Ja dziekuje za yakiego mezusia. Pitoli coś o zapuszczeniu się żony a tumczasem ma bardzo zgrabną i szczupłą kobiete. Przy wzroscie 165 i wadze 52 kg, bardzo wąskiej talii twierdzi, że jego 31 letnia żona zapuscila się bo utyla. Ta kobieta wlasnie teraz wyglada jak modelka bo wczesniej była zbyt chuda. Skoro jej mąż jest taki to co będzie dalej? Jego wymagania są mocno przesadzone. Od siebie nie wymaga nawet podstawowych rzeczy (chociażby to że głównie żona ich uyrzymuje, on się "rozwija" a żona musi rezygnować ze swojego "rozwoju". Itd

Gość gość
ludzie idzie zima pamietajcie o zwierzetach

Gość gość
wydaje mi się że jeśli zdecydujesz się na kochanka to w dłuższej perspektywie osiągniesz rezultaty odwrotne od oczekiwanych..

Gość gość
Możesz poszukać na http://ekstaza.pl kogoś na dyskretne spotkania ale pytania czy to jest dobre rozwiązanie. Na pewno nie problem o kochanka, gorzej jak za parę lat stwierdzisz, że seks to nie wszystko. Pogadaj z mężem, dowiedz się w czym jest problem i dopiero później decyduj się na dtrastyczne kroki ;)

Gość gość
Słuchaj miałam ten sam problem bo mąż strasznie zdziadział i przytył (kilka piw dziennie przed tv zrobiło swoje) jak inicjowałam sex to on udawał że śpi albo odwracał sie na bok mamrocząc że innym razem sie pokochamy bo on musi do pracy.Wkurzyłam się i przez internet znalazłam przystojnego i wysportowanego kochanka który daje mi taki sex jakiego nigdy nie zaznałam. I nie mam żadnych wyrzutów sumienia bo to nie z mojej winy nie układa mi się w małżeństwie.Pamiętaj żeby kandydat na kochanka ci się podobał (musi cię po prostu pociągać)

Gość gość
Innego sobie nie wyobrażam.

Gość gość
Może maż ma z tym problem??? rozmawiałaś z nim o tym ??? a może to on ma kogoś ??? .... ale warto jednak porozmawiać w tej pierwszej sprawie. Mój maż tez unikał seksu bo miał sezonowe problemy ze wzwodem. Znaleźliśmy rozwiązanie w postaci tych tabletek http://wzaufaniu.pl/pl/p/LONG-MEN-na-potencje-3-opakowania/9418. Efekt "morowany" i gwarantowany.

Gość gość
przepraszam ale jak dla mnie gosc woli chlopcow. Mialam jednego takiego kolege. Lubil sport, kosmetyki, CHUDE kobiety (tak mowil). Obserwowal mezczyzn, patrzyl czy zwracaja na niego uwage... ogladal ukradkiem ich posladki Kiedys znalazlama u niego w domu tusz do rzes - twierdzil , ze czasami lubi miec ciemne brwi. DLubi puder, botoks..itp ostatnnio sie ozenil. Wspolczulam dziewczynie. Dziwilam sie, ze nie zanwaza takich podejrzanych p*****l. Coz... Rozwiodl sie po 2 miesiacach ... i koniec bajki... Obserwuj go na ulicy, w knajpie. To ze mial za soba incydent z facetem jest dla mnie rowniez... podejrzane. wybacz. Duzo gejow sie zeni, i tak to ciagna oszukujac sibbe i innych.

Gość gość
NO to goowno.

Gość wiernakobieta
Czy wy wszyscy zgłupieliście ?! Zdrada ?? No kur... Najlepiej polecić kobiecie żeby stała się zwykłą, nic nie wartą dziw*ą. Droga Pani.. Skoro brakuje Ci mózgu i silnej woli to nie powinnaś wychodzić za mąż. Miłość to oddanie życia za drugą osobę, a można je oddać na wiele sposobów na przykład zrezygnowanie ze swoich marzeń czy seksu. Skoro mąż ma problem to powinnaś go wspierać a nie się puszczać! Może niech on sobie znajdzie jakąś seksowną kobietę i ją zalicza w waszym łóżku? Fajna wizja, prawda? Powiem tyle. Nie zasługujesz na jakiegokolwiek męża. Byłabyś beznadzieją matką i już jesteś beznadzieją żoną, skoro nie potrafisz utrzymać ci*y z dala od obcego członka. Mężowi polecam przerzucenie się na inną, znacznie bardziej wierną kobietę i porzucenie tej puszczalskiej...

Gość niebieskooki
Ludzie kochani, nie ma co się oburzać. Sex jest naturalną potrzebą człowieka, tak jak jedzenie. Jedni potrzebują "jeść" więcej, inni mniej. Jeśli druga strona w związku ma gdzieś nasze potrzeby, to niestety trzeba je zaspokoić gdzie indziej. Jak facet woli piwo i telewizor, albo kobietę wiecznie "boli głowa", to niech nie mają później pretensji. Frustracje wynikające z niezaspokojenia i tak w końcu rozwalą związek. Lepiej "zjeść" na mieście niż umierać z głodu w domu. Taka niestety smutna prawda.

Gość gość
Jeśli Ci zależy na waszym małżeństwie to powinniście wspólnie udać się do seksuologa na terapię. Myślę, że to pomoże rozwiązać wasze problemy. Romans to pójście na łatwiznę - kochanka możesz sobie znaleźć w każdym momencie, jeżeli terapie nic nie pomoże to wtedy przynajmniej sama przed sobą będziesz mogła przyznać że zrobiłaś wszystko by ratować wasz związek. I wtedy zadecydujesz czy lepiej się rozwieźć czy też żyć w układzie.

Gość gość
Tak jak buzia nie lubi głodu tak ci/pa nie ruchoania.

Gość gość
Najlepszy suplement diety na erekcję i na spotęgowanie doznań erotycznych to tylko Long Men z tego sklepu http://wzaufaniu.pl/.

Gość gość
Wiernakobieta pięknie to napisałaś i mówię to jako facet