Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Dash Rysiu

Dzięki swojej robocie nie tylko mam kase ale także wyrobiłem se łapy

Polecane posty

i odrazu podskoczyłem w skali atrakcyjności :classic_cool: prawiki do roboty fizycznej to nie dosc ze kasu zarobicie to jeszcze możecie wygląd poprawik

Gość gość
łapy se wyrobiles od czepania konia a zato nieplacą wiec mozesz tu byc ale niepiertol :-P

to se wykop grob gdzies na polach, stan tylem do dziury, jebnij sie tym bicem w ryj, tak zebys zdechl. Przysluzysz sie planecie

nosiło się k***a cieżkie palety a i łopatą się robiło czasem po 15h pod rząd :D wy pewnie byście siły nie mieli :D

no i pochwal sie geniuszu na co chcesz te pieniadze przeznaczyc, bo wiesz miec pieniadze a nie miec ich na co wydac, to tak jakby ich nie miec, ja zawsze mam ten problem, ze jak mam pieniadze to mysle 15 godzin zanim je nacokolwiek wydam, dlatego wole ich w ogole nie miec, ciesze sie ze nie mam pracy i pieniedzy, bo te 2000zl czy funtow to sa drobne predzej bym sie zabil niz psozedl do pracy.

se k***a kupie auto z silnikiem v8 :D a tak serio to nie wiem jeszcze ale zawsze lepiej miec niz nie mieć i odkladać już teraz niż potem płakać że nie ma. i mogę sam siebie teraz utrzymywać w sensie kupuje sobie co chce za swoje pije za swoje, tankuje i naprawiam auto za swoje a nie ciagne od starych

Gość quagmire
Coz, ja wole czas przeznaczac na to co kocham bo miesiac robic by se kupic macbooka to nie dla mnie, predzej bym zwiariowal.