Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Buty na zimę po kilku latach stają się nie modne

Polecane posty

Gość gość

Więc ile lat można W jednych chodzić, jak sądzicie?

Gość gość
Ty tak serio?? Moje zimowe buty za ktore dalam 250 zł, służa mi juz 5 sezon zimowy i mam nadzieje, ze posluzą dluzej. Jak jestes modnisią/em i lubisz miec buty na topie, to kupuj i co zmiana mody - wyrzucaj i kupuj nowe. A na przyszlosc- kupuj klasyczne modele, one nigdy z mody nie wyjda;-)

Gość gość
Jaki to klasyczny model ? :)

Gość gość
Na pewno nie Adidasy :)

Gość gość
Klasyczny model? np.oficerki z zaokrąglonym czubkiem, bez zbędnych ozdób, kozaki na słupku/szpilce bez zbędnych ozdób, sztyblety modne już od wielu sezonów.

Gość gość
Gosc 18:03 o czym ty mowisz?:O To juz dawno nie modne

Gość gość
Dziękuję :) mam 7 par sztybletow więc mam nadzieję że długo posłużą :)

Gość gość
Najlepsze to kozaki,botki i na płaskim i słupku, sztyblety,snikersy byle nie z futrem

Gość gość
dwa lata temu kupiłam krótkie kozaki na płaskim spodzie w ccc. sluzyly dwie zimy, w tym roku postanowiłam kupić Nowe buty. Weszłam do ccc i połowa butów wygląda jak te moje Stare kozaki. Nawet na opakowaniu szukałam daty produkcji. Spokojnie jeszcze dwa lata będą modne, kupiłam sobie drugie, takie w miarę klasyczne ale brązowe

Gość gość
moje wszystkie nadal są "modne", ale ja nie kupuję badziewia jednosezonowego

Gość gość
Ja kupuję tylko markowe daischman i ccc one są drogie ale mega wygodne ,trwałe i modne latami

Gość gość
Ja mam buty modne i nie modne na zimę. Te modne są słabo ocieplane a nie modne ocieplane. Jak jest lekka zima bez sniegu to nosze te modne ale jak przywali wielki minus zakładam te nie modne i w d***e mam wtedy czy jestem modna byle było mi ciepło

Gość gość
2016.10.19 jestem za klasycznymi modelami, po latach czlowiek nie wyglada na zdjeciach jak idiota. W ogole dotyczy to mody w pelnym zakresie.

Gość gość
wy na prawdę macie jedną parę butów na zimę i nosicie je co dzień do wszystkiego?

Gość gość
"markowe daichman i ccc" ha ha ha ,przecież to najtańsza chińszczyzna a nie markowe obuwie. Markowe buty to np. Gino Rossi .Buty około 100 zł nazywasz drogim markowym obuwiem?

Gość gość
Mam kilka par na zimę, ale niektóre wkładam bardzo rzadko np. jak jest bardzo zimno albo muszę ubrać się bardziej elegancko i wychodzi, że daną parę butów nosiłam w danym roku przez 2 dni :D Wtedy można mieć takie buty i 10 lat.

Gość gość
a ty myślisz, że te twoje gino rossi to są "markowe"? naprawdę? taka sama chińszczyzna ściągana przez polskich januszów biznesu i wciskana naiwnym z włosko brzmiącą nazwą :D