Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Palenie papierosow przez partnera przy dziecku. Gdzie moge to zglosic?

Polecane posty

Gość gość

Witam! Sluchajcie, mam taki problem. Od ok miesiaca partner pali w mieszkaniu papierosy. Niby przez okno, ale dym tytoniu czuc w calym mieszkaniu. Nie dosc, ze sam dym jest bardzo szkodliwy dla dziecka, jako biernego palacza to jeszcze chlód zza okna dodatkowo naraza je na przeziebienie. W zaden sposob nie moge wymusic na nim, aby wychodzil na dwór zapalic. Po prostu mu sie nie chce ubierac i zejsc jedno pietro na dół! Sprawa wyglada o tyle powaznie, ze dziecko od czasu kiedy on pali w mieszkaniu ciagle choruje. Ma zawalone zatoki, infekcje gornych drog oddechowych, itd. Nie pomogl antybiotyk, ktory przepisal pediatra, a dzis juz dostala kolejny od laryngologa. Mam tez z nia isc ( corka 3 lata) do alergologa. Stracilam juz w tym miesiacu 300zl na jej leczenie, dzis 95zl. Jestem juz bezsilna! Co moge zrobic aby wymusic palenie poza mieszkaniem? Na klatce schodowej nie moze,, bo sasiedzi sie wkurzyli i zglosili sprawe do urzedu, ze pali na klatce i umiescili tabliczke z zakazem palenia. On twierdzi, ze przesadzam i ze to moje fanaberie! A ja juz po prostu nie mam sumienia spokojnie sie przygladac temu jak dziecko sie meczy. Blagam, podrzuccie jakis pomysl..