Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Gwiazdy rocka sa mlode majac 36 lat i r00chaja gruppies regularnie

Polecane posty

Gość gość

a ja mam 36 lat i rzekomo jestem starym oblechem co nie ma szans na przepelniony miloscia zwiazek z ladna studentka 4 roku ach wy i ten wasz hejt

Gość gość
Ale oni mają talent, charyzmę, sławę, ciekawy wygląd... A ty co masz do zaoferowania młodej, ładnej i wesołej dziewczynie?

Gość gość
dobre serce, odpowiedzalnosc, studia wyzsze, w miare dobra prace

Gość gość
blizny potrądzikowe, nadwage, problemy z erekcją...a co do pracy to dali ci ten awans na managera od sprzedaży tosterów?

Gość gość
nie dali awansu ale szef powiedzial ze jestem waznym czlonkiem zespolu i ceni moj wklad w rozwoj firmy nawet dyrektor handlowy pochwalil mnie 2 tygodnie temu

Gość gość
czyli dalej jestem zwykłym sprzedawcą lodówek? :D

36 lat to mlody? Ja jestem muzykiem mam 21 lat a ktos kto ma 36 lat jest stary. A te gruppies to sa zwykle szmaty co leca na hajs i wyglad. A slawy sie nie da miec ty kretynie powyzej, slabo mi sie przez takich zwierzat robi. Zadaj se pytanie co ty masz, bo mozgu na pewno nie masz.

Gość gość
ok, ale oni są "gwiazdami" rocka, a c co za tym idzie, są znani z konkretnych umiejetnosci czy to wokal czy gitara, mają swoje niespełna rozumu fanki, to zupełnie inny układ..a ty jeste 36 letni chlop z syndromem piotrusia pana i wymagania jak gwiazda rocka.. teraz kumasz? :D🖐️ Radze ci otrząsnij sie i zmien swoje wymagania bo inaczej wpieprzysz sie w niezłego 9ierdolca

Gość gość
Quagmire 2016.10.20 36 lat to mlody? Ja jestem muzykiem mam 21 lat a ktos kto ma 36 lat jest stary x stary kryptogejem to bedziesz za 10 lat ty i wtedy jak katarynka bedziesz mowil w wieku 31 lat ze nie jestes stary tylko juz nie nam, a tym co bedą mieli wtedy 21 lat haha Jak tam pałulinka?:D🖐️