Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Duphaston

Polecane posty

Gość gość

Dziewczyny mam straszny problem a gin nie odbiera. Od 16 dc miałam brać duphaston 2×1 do 26 dc. Dziś 19 dc a ja dostałam okres 8 dni za wczesnie... do tego mam bol głowy dzisiaj taki ze wiszę nad wc. I największy problem jest taki ze od 2 dnia cyklu miałam brać clo... co ja mam teraz robić?

Gość gość
Po co wy sie szprycujecie ta chemia ? Naprawde myslicie ze zajdziecie po tym w ciaze ,a jak zajdziecie to urodzicie zdrowe dzieci ? Po tym syfie? Ginekologia wspolczesnie to recepty,zero myslenia.

Gość gość
Tak właśnie myślę. Bo w taki właśnie sposób zaszłam w ciążę i urodziłam zdrową córkę. Co niby miał mi zrobić ginekolog, skoro nie miałam owulacji i nie miesiączkowałam prawie wcale? Okres miewałam 2-3 razy do roku. Egzorcyzmy miał odprawić?

Gość gość
Na ulotce Duphastonu jest napisane, że mogą pojawić się krwawienia w środku cyklu, więc może wcale nie dostałaś okresu.

Gość gość
Nie wzięłam już dzisiaj duphastonu zostało mi 7 dni jeszcze. Mam go dosyć. Bole migrenowe głowy o mdlosci były nie do wytrzymania. Już go nigdy nie wezmę. Poczekam jeden cykl i od następnego wezmę clo. Bo w 19 dc dostałam miesiączkę po dup ku który miał mu niby wydłużyć cykl 4 dni. Skrocil mi go o tydzień. Nie wiem czy dobrze zrobiłam ale bol głowy się wkoncu odczepil ode mnie. Robiłam w zeszłym cyklu badanie na progesteron w 7dpo i było 9.47.