Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kasiulaaa3417

Problemy z chłopakiem Rozstanie Ciąża

Polecane posty

Gość Kasiulaaa3417

Witam, jestem w 16tyg ciąży i od dwóch miesięcy nie układa mi się z chłopakiem, ciągłe kłótnie o jakieś drobiazgi i w ogóle zero wsparcia z jego strony... Mi strasznie buzują hormony i chodzę ciągle poddenerwowana i płaczliwa, próbuję nad sobą zapanować ale to silniejsze ode mnie... Byliśmy ze sobą 3,5 roku i dziś ze mną zerwał... Nie odzywa się do mnie wyłączył telefon i nie mam z nim kontaktu... Dodam ze moja Ciąża jest zagrożona... A on tą całą sytuacją tylko mnie bardziej dobił i od rana leżę cały czas plącząc w poduszkę... Co mam robić... ? Ps. Nie ukrywam ze jestem nieznośna i miał prawo mieć mnie dość... Ale ja naprawdę nie robię tego umyślnie... Staram sie ale to samo tak wychodzi ze jestem taką Zołzą... ale bardzo go Kocham i zależy mi na nim... :(

Gość gość
najlepiej na razie daj na luz. Trzeba wam czasu żeby ochłonąć.

Gość gość
Nas najbardziej zbliża zawsze jest przy każdym badaniu ginekologicznym krocza i wspierał porody nie WSTYDZĘ się partnera bo intymność to ja i on a nie ja i obcy facet ginekolog! Do tego jest moim zabezpieczeniem przed takim ginekologiem jak ten. ..Badanie u ginekologa: Lekarz rozpiął rozporek - poranny.pl