Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Quagmire

i co wy kvrwy siedze se w pubie cos jak sphinx

Polecane posty

Gość gość
Sphinx jeszcze istnieje? Myślałam że dawno upadł. Przejdę się może jak wpadnę do Polski, dzięki za pomysł.

Gość gość
I zakładasz takie topiki na kobiecym forum XD gratki za udane życie ziom. Wydaj hajs na k***e i rozprawicz się w końcu bo twoje problemy się nasilają

Gość gość
sphinx dawno upadł. ...

Nie wiem, menu tak wyglasa :(. Szkoda ze nie ma w angielskich pubach shoarmy musze sie pocieszyc buttermilk fried chicken burger :(

Gość gość
A wiesz, że my tu w Anglii nie lubimy takich jak Ty? I niedługo sobie ostro przej***esz i wrócisz do Polski z podkulonym ogonem?

Gość gość
Zdążyliście w 8 minut zamówić, otrzymać i zjeść? Czyżby McD? :D W Polsce też są, aż takiej prowincji nie ma :D

Umm lechthttp://imgur.com/joDDwtc X Polaczku dwa posty wyzej to ze jestes polskim tepym smieciem to nie znaczy ze ja jestem, trzymam sie z daleka od takich jak ty tepych cweli, poza tym znam tu polakow ktorzy sa ok i moga wiecej syfu zrobic niz ty i twoja armia patalachow wiec czekam smieciu

Sam jesteś polaczkiem włosy w kolorze mysim typowy polak chory na mózg. Do nordyckiej rasy nie masz żadnego porównania.

Poza tym to jest kraj anglikow a nie polakow co sie nie asymiluja jak allahy akbary, bo przyjechali tylko szmal robic w biurze czy fabryce wiec wiesz, w*********j kvrwo.

Chory a madrzejszy lepszy i bardziej utalentowany, uhh tak bardzo jestem chory na glowe targaj lache frajerze