Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy jest tu chociaż 1 mama która nie popiera tych czarnych protestów

Polecane posty

Gość gość

Czy jest choć 1 taka mama na tym forum ?

Gość gość
Ja jestem, przerażającej większości tych szczekaczek chodzi głównie o to, by opluwać katolików. Ale jednocześnie nie chciałabym, aby zapatrzona prawo aborcyjne, niech każdy robi tak jak mu sumienie dyktuje.

Gość gość
widzisz, lemingi bezmózgowe zawsze mają "dobre słowo" dla kogoś kto "ośmieli" się mieć inne zdanie niż to narzucone im przez lisłik

Gość gość
w tych protestach te durne baby nawet nie zauważyły, że zostały wykorzystane w nieswojej sprawie - jak zwykle przeciwko rządowi i Kaczyńskiemu, one myślą że jakiś swetru tusk czy alimenciarz pomyśłałby o kobietach hahaha

Gość gość
szczerze to mi bardziej szkoda zaby zajechanej przez samochod niz abortowanego plodu

Gość gość
Absolutnie popieram, byłam na pierwszym, jeśli będą następne to też, jeśli tylko będę mogła, pójdę. Razem z córką, bo to też walka o jej prawa.

Gość gość
Ja nie jestem. Idiotyczne to dla mnie. Tym bardziej ze do przewidzenia bo, iz ta ustawa nie przejdzie, zas caly szum byl zaslona dymna dla innej ustawy wiadomo jakiej. Co najlepsze kto chcial dalej podburzac spoleczenstwo i obradowac nad nia do stycznia ? A juz szczytem byl protest pod domem Kaczynskiego, ktory wcale nie byl za zakstrzeniem tej ustawy. No, ale najlepiej szczekac bezmyslnie i malowac narzady rodne na transparentach.. dno.

Gość gość
Ps. Nie jestem za zaostrzeniem tej ustawy, zeby nie bylo

Gość gość
wstyd mi za te obrzydliwe baby ( zresztą dosłownie obrzydliwie tam wyglądały ) za to, że tak zniekształcają i obrzydzają obraz kobiety i matki.

Gość gość
Czyli są na tym świecie jeszcze normalne kobietki, dziękuję Wam za to, dobranoc :)

Gość gość
"na pewno nie wrócimy do pomysłów z ustawy Ordo Iuris, bo uważamy je za fatalne, ja bym tego nie poparł niezależnie od "czarnego poniedziałku"". "Po prostu to jest sprzeczne z moim poglądem na to, co może państwo, na to, jaka jest granica, której państwo nie może przekraczać, jeśli chodzi o interwencję w życie ludzi" - powiedział prezes PiS.

Gość gość
"Ale będziemy dążyli do tego, by nawet przypadki ciąż bardzo trudnych, kiedy dziecko jest skazane na śmierć, mocno zdeformowane, kończyły się jednak porodem, by to dziecko mogło być ochrzczone, pochowane, miało imię. Chcemy, by było to możliwe ze względu na realną pomoc, która będzie udzielana także ze środków publicznych. Oczywiście mowa tylko o tych przypadkach trudnych ciąż, gdy nie ma zagrożenia życia i zdrowia matki" - zastrzegł J.Kaczyński. Urocze, nieprawdaż? Co z tego, że dla rodziców to trauma, niech umiera w męczarniach po porodzie, byle ochrzcili.

Gość gość
gość dziś Ja jestem, przerażającej większości tych szczekaczek chodzi głównie o to, by opluwać katolików. Ale jednocześnie nie chciałabym, aby zapatrzona prawo aborcyjne, niech każdy robi tak jak mu sumienie dyktuje. x Zobacz co napisałaś: nie chciałbym, aby zaostrzono prawo aborcyjne. Czyli co? Nadajesz się do czarnego marszu, bo ten marsz, to marsz w obronie aktualnej ustawy, aby jej nie ruszać. Jak rząd nie chce złagodzenia, to niech się chociaż odpie/r/d/oli od aktualnego jej stanu.

Gość gość
gość dziś Bardzo urocze, zwłaszcza, że ono prawdopodobnie cierpi już w łonie.

Gość gość
Do czasu obejrzenia na youtube filmu pt."niemy krzyk" ,te protesty byly dla mnie obojetne,naprawde latalo mi to wszystko kolo nosa.......dzis uwazam ze aborcja to morderstwo,a zwolennikow za malo ...delikatnych.

Gość gość
No i bardzo dobrze, bo powiedzial ze beda dazyc do finansowania panstwowego np hospicjow perinatalnych ktore teraz sa utrzymywane z datkow, a wierz mi ze pacjentow maja i sa rodzice ktorzy chcą rodzic chore dziecko i beda, wiec dlaczego maja nie miec nalezytej opieki od panstwa ? Co nie oznacza absolutnie przymusu, gdyz kobieta jakakolwiek decyzje podejmie powinna miec nalezyta opieke medyczna jak i psychologiczna i tyle. Będziemy rozwijać te wszystkie instytucje, takie jak m.in. hospicja prenatalne, które dzisiaj są społeczne, będziemy się starać, by kobieta, która znalazła się w takiej sytuacji, otrzymała bardzo poważną pomoc. To może dotyczyć także ciąż, które są wynikiem przestępstwa, ale oczywiście i tutaj PRZYMUSU ZASTOSOWAC NIE MOZNAa, można zastosować perswazję, i to delikatną, bez presji" - podkreślił. Prezes PiS pytany, w jaki sposób udało mu się przekonać część posłów PiS, którzy wcześniej opowiedzieli się za skierowaniem projektu Ordo Iuris do prac w komisji, by zagłosowali ostatecznie za jego odrzuceniem, odpowiedział: "Pierwsza prawda podstawowa – to nie był projekt PiS. Ci, którzy go zgłosili – Ordo Iuris – później z debaty publicznej zniknęli. Pozostał PiS i niektórzy z naszych posłów ustawili się w debacie publicznej tak, jakby PiS był autorem tego projektu. To było nieporozumienie, oni na pewno robili to z dobrą wolą, ale przecież PiS z tym projektem nie miało kompletnie nic wspólnego". Gdzie Ty tu widzisz przymus ? I jaki cel mial protest pod domem Kaczynskiego, ktory nie jest pomyslodawca projektu tejze ustawy, jak i jej nie popiera. ? O pomysladowcach ani slowa nie bylo w tym calym szumie, nie wiem czy te protestujace kobiety mialy wogole pojecie przeciwko komu protestuja. Bo z nienawisci do pisu i Kaczyńskiego to sie co niektorym w glowach miesza juz. I pisze to ja, ktora na pis nie glosowalam i za nim nie jestem.

Gość gość
Ciekawe czemu przeciwko CETA zadnego protestu... czyzby to bylo takie niewazne hmm

Gość gość
Baby ktore braly udzial w czarnym protescie to zwykle puszczalskie chcace bzykania bez konsekwencji. A do tego potrzebna im aborcja.

Gość gość
E pisiory rozumiem, że razem z Terlikowskim i Krychą Pawłowicz będziecie te zdeformowane i ciężko chore dzieci adoptować? Jeśli tak, to luz.

Gość gość
autoreczka i jej fanki inaczej zaśpiewają gdy któregoś pięknego dnia okaże się, że muszą nosić w sobie przez wiele miesięcy zdeformowane dziecko bez szans na przeżycie, bo jego mózg jest obok głowy, a ten rosnący brzuszek, te pytania rodziny i znajomych o imię, o dzidziusia i ta świadomość, że nic z tego, że tylko cierpienie i śmierć.... no chyba, że już urodziły zdrową, różową parkę dzieciątek, nie chcą mieć więcej dzieci i nic ich dalej nie obchodzi więc mogą sobie pierdzielić komunały o wspaniałości życia poczętego, bo nie były, nie są i nigdy nie będą na moim miejscu :(

Gość gość
Odnośnie pytania w temacie, to tu raczej nie ma takiej, nie licząc zakonnic które mają przykaz pisać coś na ten temat.

Gość gość
23:42 Co się stało z dzieckiem?

Gość gość
Aborcja dla kobiet i prawna aborcja dla mezczyzn

Gość gość
gość wczoraj Ja jestem, przerażającej większości tych szczekaczek chodzi głównie o to, by opluwać katolików. Ale jednocześnie nie chciałabym, aby zapatrzona prawo aborcyjne, niech każdy robi tak jak mu sumienie dyktuje. xx Widzisz idiotko??? nawet nie wiesz o czym piszesz i nie wiesz co się wokoło dzieje, bo te marsze są po to aby prawa aborcyjnego nie zaostrzac i zostawić tak jak jest . Nie zorientowałaś się nawet o co chodzi, nie poczytałaś tylko usłyszałaś jak ksiądz na ambonie powiedział, że czarne marsze są po to żeby baby mogły się skrobać na życzenie do ostatniego dnia ciąży i peplasz te kato-debilizmy jak wszystkie katole w tym Katostanie :o

Gość gość
ja pojde, mój mąz ,moja corka, siostra , moje kolezanki. Nie bedzie Rydzyk z Kaczorem i Pawlowicz dyktował mi , co mam robic, oni nie sa dla mnie moralnymi autorytetami. Poniewaz rzad nie chce rozmawiac na ten i zaden inny temat , zmienia urzednikow i sedziow na swoich , jedyny sposob to wyjscie na ulicę. Jeszcze nie dawno, bedac za granica, bylam dumna z osiagniec Polski, teraz sie wstydze odezwac po polsku. Swiat ma nas za idiodów, trzeba pokazac, ze nie wszyscy Polacy, to tępe barany. Po protestach zostają filmy, chocby na f-b, widać , ze sa w Polsce ludzie i to wielu, ktorzy sie z tym rzadem mnie zgadzają. Nie wszystko ukryje rezimowa tv. I o to chodzi.

Gość gość
wywołano poród w 6 miesiącu czyli ZAMORDOWAŁAM dziecko na to wychodzi :o gdyby lekarze czekali do naturalnego rozwiązania sama mogłabym nie przeżyć, a miałam dwuletnie dziecko już, zaufałam im, źle mi było z tą myślą ale tu każdy wybór był zły i dobry jednocześnie. To są dramatyczne decyzje ale o tym pro-lajfy nie mówią, bo to jest trudne, szare, a oni lubią tylko to co czarne albo białe więc robią z nas puszczalskie szmaty, które skrobią się dla zabawy, dla relaksu, w ramach zabiegu kosmetycznego... zawsze jest tylko jedna strona medalu, a pojęcia jeden z drugim nie ma co tak na prawdę się dzieje

Gość gość
Bo cały problem polega na tym, ze nie ma dyskusji na ten temat, jest tylko opluwanie się nawzajem. I to gorsze jest opluwanie ze stromy prolajfowców, tak miłujących bliźniego. Wystarczy spojrzeć na ten temat.