Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kochani jest tutaj prawnik ? :)

Polecane posty

Gość gość

Jesli ktos sie zna to bardzo bym prosila o przetlumaczenie na jezyk polski , czyli zrozumiały, co to znaczy klauzula generalna :) jest definicja tak trudna, ze za Chiny nie noge załapać. Bardzo bym cieszyla sle gdyby ktos mi pomogl :) Pozdrawiam

o k***a przeczytalem temat jako jest tutaj prawik? ale patrze normalny temat i takie wtf? ps tutuaj nie ma prawnika tylko same prawiki

Gość gość
Hahaha to ja autorka, no niezle wpisy. Nie prawik , tylko prawnik ;) pomóżcie kochani, moze chociaz wy mi pomozecie przetłumaczyć definicje tej klauzuli :)

Gość gość
No widzisz Rysiu, wszedzie ten prawik ;) i tak mi dosral ;) hehe ale znam go i wiem na co go stac ;)

Gość gość
Jestem na studiach pierwszy rok, kto mi pomoze jak nie wy :)

Gość gość
rysiek ty też żryj goowno, profilaktycznie

Gość gość
W tym syfie ciezko oczekiwać hahaha Dzieki Rysiu :) chociaz ty jestes normalny :) dziekuje za twoje posty mile :)

Gość gość
Rysiu to ty jestes w awatarze ? Bardzo mila masz twarz, pozdrawiam Cie bardzo.

dziekuje miło mi to słyszeć :) mam nadzieje że w innym miejscu znajdziesz odpowiedz na nurtujace Ciebie pytanie

Gość gość
To ide tam szukac Rysiu. Pozdrawiam Cie i zycze Tobie duzo szczescia w zyciu :) dobrze, ze takie fajne i dobre osoby sa jeszcze na kafe :)

Gość gość
wspaniale faktycznie ładny chłopak :)

Gość gość
Rysiu a siorbniesz miodziku z mojego ula ?:-)

Gość gość
Rysiu weszlam na to forum, dziekuje jeszcze raz :) teraz bede wiedziala gdzie wchodzic :):)

Gość gość
Rysiu, ja nie pisalam postu o udach i napewno wiesz, ze to trol a nie ja. Ja takich glupot nie pisze :)

Gość gość
I napewno super sobie radzisz z tymi trolami :)

Gość gość
Rysiu jestes tak mily ze cycki ci pokaze jak ob iecasz ze konika niebedziesz meczyl :-)

22:43 wykryto kafe prawika x Pozdrawiam autorke i mam nadzieje że będzie mieć miły dzień jutro :x, a zaraz kompu kompu i spać trzeba iść aby mieć siły do 17 na zajeciach siedziec

Gość gość
gość dziś Rysiu jestes tak mily ze cycki ci pokaze jak ob iecasz ze konika niebedziesz meczyl Nudzi ci sie bardzo :) Mnie trolu nie sprowokujesz :) autorka

Gość gość
Tak, to napewno prawik. Zawsze bylam mila i dla niego i on tez zawsze byl mily dla mnie ale dzis mu odbiło ;) nie poznal mnie i dlatego :) czesto go wspieralam ale juz nie bede :( Rysiu, ja tez zycze Tobie milego dnia jutrzejszego i milych zajec na uczelni i milego kazdego dnia. Napewno jeszcze nie raz zobacze Cie tutaj :)

Gość gość
i bede czekala na zaproszenie ,lu ie cieple lody :-) to pa niech ci sie przysnie bez stanika z rączką w twoich majteczkach :-) :-P

No z pewnością jestem tu prawie codziennie no chyba że pracuje to nie chce mi się tu już zaglądać po całym dniu dziś prawiku idz do lazienki rozładować napięcie

Gość gość
Rysiu juz wiem co to te klauzule :) juz ogarnelam :) przyniosles mi szczescie :) dobro wroci do Ciebie :)