Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

mam problem?

Polecane posty

Gość gość

Witam! jestem tu nowa i mam 30 lat jestem mężatką od 3 lat, mam pewien problem w moim odczuciu i mojego męża, a mianowicie że mieszkamy z moją mamą w moim domu, która jest po operacji jakiś czas temu na kręgosłup i w tej chwili jest na naszym utrzymaniu jest na chorobowym i nie ma już zasiłku. Sprawa tyczy się też mojej starszej siostry, która moim zdaniem wykorzystuje moją mamę do opieki nad jej potomstwem. Moja Mama kompletnie nic nie robi i nie szanuje też mojej pracy w domu, nie zmywa naczyń, podług itp., lecz zawsze znajduje siły aby pomóc mojej siostrze przy dzieciach i w jej domu ciągle wysłuchuje pierdół i jej problemów z mężem ciągle dostaję szufladę jej problemów, które mama przynosi do domu o wnukach. Dom w którym obecnie mieszamy moja mama dostała w spadku po jej bracie którym się to Ja opiekowałam i Ona. Wcześniej wujek chciał przepisać to na mnie , lecz moja siostra się nie zgadzała i robiła wielką awanturę wokół wszystkim!. Przeciągnęło się to w czasie i on zmarł wyniku czego doszło do spadku pomiędzy rodzeństwem mojej mamy, Mój mąż był na tyle honorowy, że spłacił ich 2 braci 100 tys. gdyż wolą mojego wujka było aby wszystko zostało w moich rękach i w kupie aby tego nie sprzedawać- gdyż mu to obiecał. W sumie to wszystko przez moją siostrę nawet chcieli Nas wyrzucić z domu. Wydaje się, że moja mama czuje się winna, że nie przepisała tego mojej siostrze i wynagradza jej pomocą! Często kłócę się z moim mężem o moją rodzinę o to że daje się wykorzystywać jak poradzić sobie z tym?? Z siostra mam sporadyczne kontakty choć mieszka nie daleko, rożne rzeczy też zarzuca się nam. Musiałam się wygadać przepraszam za błędy i chaotyczny wpis.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować