Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość melania3344

Mój mąż mnie wkurzył

Polecane posty

Gość melania3344

a czym?Byłam strasznie zmęczona,cały dzien sprzatałam itp,planowalismy wspolna kolacje od kilku dni,dzieci wysłalismy do mojej mamy.I co cie okazuje? Kolacja na stole,zapalam swiece,nie ma go.Dzwonie a ten: z kolegom na browarze jestem.Nosz ku3wa! z Kolega którego widzi codziennie w pracy i mieszka z nami w jednej klatce blokowej! Z ktorym praktycznie co piątek pije.Powiedziałam: masz wracac do domu,nie po to sie umawialismy zebys mnie wystawiał.On,że za godzinke bedzie.A kolacja stygła...pusciły mi nerwy i powiedziałam: albo zaraz wracasz,albo pocałuj mnie w d3pe.Jego kolega akurat stał obok i i usłyszał moje słowa,odkrzyknał: zamknij morde durna babo.Oniemiałam.Jak kolega męza moze do mnie mowic takie rzeczy?A mój mąz? nic mu nie powiedział,żadne : Daniel nie mow tak do mojej zony,uwazaj na slowa itp Nic.Ja,ze widze,ze pozwalasz by traktowano mnie po chamsku,a on,ze nie bedzie mial pretensji do kolegi,bo sie na niego obrazi,i ze my jestesmy razem zaledwie 5 lat po slubie a z Danielem to sie przyjazni od 12 roku zycia.Zatkało mnie.Trzasnełam słuchawka.Spakowalam swoje rzeczy i pojechalam do mamy.Mieszkam u niej z dziecmi juz tydzien.Mąz odezwal sie dopiero nastepnego dnia,bo wiadomo,wrocil pijany i nawet nie zauwazyl ze mnie nie ma,urocze.Napisal mi sms: przepraszam,wroc.Ani nie zadzwonil,ani pozniej juz ani słowa.Jestem zła za te sytuacje,za to ze mnie olał a najbardziej o to,ze nie stanął w mojej obronie.Niestety musze wrocic,nie mam wyjscia,bede obojętna i tyle,bo co mam robic? On nie rozumie,ze sprawił mi ogromna przykrosc,a moze to ja nie mam racji? Jak sądzicie?Ale jakby mu zalezało by dotrzymal danego słowa i zareagował jak jestem wyzywana :(

Gość gość
oni byli na babach co na rurkach robią pokazy a ty im przeszkadzasz, no głupia baba, a romantyczne obiady to przed ślubem nie po, na hooj mu to? i starą ropuche roohać zamiast na rurce w klubie młode laski oglądać z kumplem?? ty chora babo?? wracaj od matki i do roboty w domu i tyle, nie rób głupich numerów. Ojciec pracuje i cały burdel utrzymuje i mu się należy browar z kumplem i oglądanie młodych doop, a ty nie narzekaj tylko dziećmi i domem się zajmij, to nie democracja tylko rodzina

Gość gość
Może zacznij wychodzić z koleżankami