Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Pulasik3

Spuchnieta twarz.

Polecane posty

Gość Pulasik3

Witam wszystkich. Mam problem. 2 dni temu bylam u lekarza rodzinnego z bolem gardla i ogolnym rozbiciem. Mialam brat rutinoscorbin i surfarinol na zatoki bo cale zawalone. Na drugi dzien obudzilam sie ze spuchnieta twarza. Moze nie doslownie cala, bo spuchniete i obolale byly miejsca przy uszach oraz na dole przy zuchwie. Tydzien temu mialam ekstrakcje dolnej, prawej osemki. Lekarka rodzinna przepisala mi Nimesil i powiedziala, ze niezwlocznie zglosic sie do dentysty, bo moze to jakas infekcja. Pojechalam do dentysty, tam okazalo sie, ze z dziura po zebie wszystko ok, zero stanu zapalnego i ladnie sie goi. Bralam wczoraj Nimesil 2 saszetki w ciagu dnia. Ale dzisiaj wcale nie jest lepiej. Ciagle mam spuchnieta twarz i obolala i czuje sie jakby ktos ze mnie wyssal zycie. Dodatkowo mam jakies dziwne dreszcze, ktore ida od karku i rozchodza sie po glowie. Skoro lekarz mi nie potrafi pomoc, to moze ktos z Was przyblizylby mi sytuacje i byc moze wywnioskowal z moich wypocin o co moze chodzic? Wrzucilabym zdjecia, ale nie wiem czy sie da.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować