Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Valerin forte czy valerin max OPINIE

Polecane posty

Gość gość

Hej, mam problemy ze snem głównie chodzi o stres w ciągu dnia, czy na taki stres pomoże valerin forte czy od razu valerin max brać? Jakie opinie o działaniu tych leków macie?

Gość gość
zacznij od valerin forte

Gość gość
Jeśli dotyczy was stres i to ten stres jest podłożem całych problemów a w 90% przypadków właśnie tak jest to ja polecam medytacje relaksacyjną - ćwiczenia w domu po 30 minut dziennie i po 5 dniach zapomnicie co to jest stres - ŚWIETNIE UODPARNIA NA STRES

Gość gość
ja korzystam z poradnik GErelaxis http://gerelaxis.pl/ masz tam poradnik jak krok po kroku przeprowadzić ćwiczenia w domu i ta muzykaaaa - świetnie pomaga :) i relaksuje

Gość gość
Taka medytacja z muzyką relaksacyjną świetnie elimnuje i uodparnia na stres - sama na sobie się przekonałam pół roku temu :) Chodziłam na zajęcia z medytacji grupowej a teraz medytuje sama w domu

Gość gość
Valerin to chyba taki zostaw ziołowy - tak więc nie zaszkodzi ALE warto pomyśleć faktycznie o czymś co wyeliminuje przyczynę - sa specjalne terapie

Gość gość
terapie antystresowe.

Gość gość
Heh, właśnie te terapie antystresowe polegają na technikach relaksacyjnych głównie - po co płacić za to po 150złotych zas potkanie jak za 100 to można mieć taką muzykę relaskacyjną już z ćwiczeniami w domu :) http://skarbnicazycia.pl/muzyka-relaksacyjna