Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćMartyn

beta hcg 135,5 prosze o pomoc w odczytaniu wyniku

Polecane posty

Gość gośćMartyn

Jak wyzej. Bardzo prosze o pomoc bo nie ogarniam tych wartosci ktore dostalam na wyniku.

Gość gość
Jak widac jestes w ciazy gratulacje A jesli chodzi o to w ktorym tygodniu to popatrz w jaki przedzial ten wynik najbardziej pasuje

Gość gość
Czego nie ogarniasz? Jest podana wartość Twojej bety a obok sa podane wartości, które odpowiadają danemu tygodniowy ciąży (widelki od...do)

Gość gość
No I przede wszystkim w jakich wartosciach jest ten wynik bo to raczej bardzo wczesna ciaza. Powyorz wynik za dwa dni I zobacz czy przyrasta

Gość gość
Tu autorka. Wartosci sa takie 3tc 5.8-71.2 4tc 9.5-750 5tc 217-7138 6tc 158-31795 Wiec jestem w 4 tc? Tylko dlaczego3 konczy sie na 71 czwarty zaczyna na 9.5 konczy sie na 750 a piaty zaczyna od 217? A szosty od 158 nie rozumiem tego.

Gość gość
normy i zakresy beta hcg sa bardzo szerokie i dlatego wartości czasem można przypisać do kilku przedziałów. sa to informacje orientacyjne. Dokładny wiek ciąży wskaże usg.

Gość gość
Dziekuje za odpowiedz:)

Gość justa912
Sama dwa dni temu miałam ten sam problem. Na początku beta 59 po 48h już 177:-) wg norm również jestem w 4 tygodniu. Więc życzę Nam obu powodzenia aby się utrzymało :)

Gość gość
Dzieku Justa i rowniez zycze wszystkiego naj! Moja gin podejrzewa ciaze pozamaciczna i dlatego kazala zrobic bete. Mimo to jestem dobrej mysli:) autorka Martyna

Gość justa912
A skąd takie podejrzenie?