Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Partitta

Konkursy internetowe

Polecane posty

Gość Partitta

Hejka bierze ktoś udział w jakichś konkursach w necie? Brał ktoś w tym ogólnopolskie upiększanie z garnierem?? Bo szukam wyników i nie mogę ich znaleźć może akurat ktoś wie gdzie znajdę :P Jakie jeszcze konkursy lubicie?

Gość pluska56
wiesz co ja znalazłąm taki plis, z wynikami itd garnier.pl/~/media/garnier%20local/pl-pl/pushes/slider/garnier%20wyniki.ashx nie wiem czy o to Ci chodzi, ale tylko to znalazłam :P

Gość frykaska
ja z kolei natrafiłam na konkurs win marki Monte Santi, wystarczy wejść do aplikacji na fanpage’u wina Monte Santi: https://www.facebook.com/winoMonteSanti/app/1588133178161628 Przejść przez aplikację, wypełnić ankietę w aplikacji i czekać na ogłoszenie wyników. Wybierane jest 1000 dziewczyn, ambasadorek Monte Santi, które otrzymają od zestawy 3 win Monte Santi do degustacji.

Gość vitanela
Teraz Oeparol robi konkurs, można wygrać zestaw kosmetyków nawilżających :) tu macie szczegóły: mocmalychrzeczy.pl wystarczy wysłać zdjęcie z ciekawym komentarzem

Gość malwina6789
No to jak dzielimy się znalezionymi konkursami, to teekanne ma loterię paragonową. W sumie poza rajestracja paragonu nic nie trzeba robić a nagrody sa duże.

Gość kana44
a jakie konkrety?

Gość malwina6789
loteria trwa do końca stycznia, są nagrody główne i miesięczne. Pobyty w hotelach wypasionych, podróżny dwuosobowa na Siri Lankę i mniejsze upominki tu masz info

Gość orelkaa
Ja teraz walczę o wyjazd na narty, biorę udział w konkursie grzańca Zbójeckie Grzane. Konkurs polega na tym, że trzeba zrobić zdjęcie, które pokazuje ekipę znajomych ze Zbójeckim Grzanym, opublikować je na Fb lub Ig z #tagiem - #pokochajgoraco. Do zgarnięcia są po 3 butelki grzańca a za pierwsze miejsce wyjazd, jest odpowiednia pora na takie zwycięstwa.