Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co to może oznaczać?

Polecane posty

Gość gość

Śnił mi się taki sen. W jakimś pomieszczeniu siedzi przy stoliku znajoma która mi się podobała a obok stoi jej facet i wręcza jej jakiś prezent, ona się cieszy z tego. Ja siedziałem z tyłu i ich podglądałem paląc się przy tym z zazdrości, i to bardzo. Mam ochotę go zabić.. nie widzę go dopiero później ale bez twarzy wygląda na chudego i niskiego.. taki typowy mięczak w zielonej koszuli w krate. Potem on gdzieś znika a ona podchodzi i pyta mnie czy jestem zły. I na tym koniec.

Gość gość
a mnie śniło się, że mój były kazał mi podpisać oswiadczenie o tym, że zrzekam się jego ojcostwa, bo nie uprawiamy seksu. I że moi rodzice zwymiotowali. Co to może oznaczac?

Gość gość
Autorze, ona kręci z dwoma. Ty się jej podobasz i chciałaby coś ukryć, chciałaby żebyś ty nie widział. Ale to się prawdopodobnie nie ukryje. Jej radość na prezencik - może w rzeczywistości oznaczać przymuszoną radość z życiu i władczość jakiegoś czlowieka, który znika: może do pracy, moze ją zastawia na pastwę losu...może...niewiadomo. Bo nie przypuszczam, aby kochająca kobieta chciała dwóch. Ten sen wrózy jakieś dodatkowe relacje tej kobiety. Czy ta znajoma nie jest przypadkiem mężatką?

Gość gość
Nie mężatką ale ma partnera, jest w związku.

Gość gość
Mozliwe ze ona nie jest szczesliwa w tym związku, dostaje prezent od niego ale potem przychodzi do Ciebie

Gość gość
Może to oznaczać, że chcesz ją dla siebie i nie podoba Ci się, że w jej życiu jest inny mężczyzna?

Gość gość
Oczywiście że ją chce ale ona jest już z innym.

Gość gość
A wiesz cos na temat jak jej jest w tym zwiazku no i czy utrzymujecie jakis kontakt ? Jeśli tak to mozesz powalczyc jezeli ja chcesz

Gość gość
Nie utrzymujemy i nie wiem co u niej ani co w jej związku sie dzieje.

Gość gość
Moim zdaniem ona ma problemy w zwiazku. Moze chce odejsc ale sie boi. Odezwij sie do niej. Zbliż się do niej. Może wam się uda? Czasami sny mają drugie dno...

Gość gość
Co do niej czujesz? Dlaczego nie utrzymujecie kontaktu?