Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy myjecie tylek po kazdym sranku ? Szczerze ?

Polecane posty

Gość gość
Zawsze. Po pierwsze staram się nie srać w toaletach publicznych, tylko wypróżnić się rano przed wyjazdem gdzieś, a jeśli już by do tego doszło żebym musiała to zawsze w toberce mam chusteczki do higieny intymnej i pewnie bym tego uzyła. Sikać niestety muszę w publicznych toaletach bo jednak tego uniknąć się nie da na dłuższych trasach, ale srania, owszem. W sumie to nie pamietam kiedy ostatni raz srałam w publicznej toalecie, ale to było bardzo dawno i to chyba jak dostałam rozwolnienia. A ten kto się nie podmywa po sraniu jest obleśny :O

Gość gość
zaczałbym wam coś piertolić o tym że jestem wybrany ale mnie to jepie bo nie jestem. na tym polega fan:D a jeszcze wiekszy fan mam z tego że sie was nie boje, nie szanuje was, nie imponujecie mi, nie poraficie mnie zaskoczyc i ogólnie jest mi lżej jak oddaje na was codziennie mocz

Gość gość
A jak widzę slady po sraniu np. w toalecie a autobucie czy w galerii handlowej to się zastanawiam co ci ludzie maja w glowach, ze tam sraja :O Jeszcze na dworcu to mozna zrozumiec czy na lotnisku, bo czasem nie ma wyboru, ale co to za przyjemność srać jak pojdzie sie na zakupy, nie mozna sie rano wyproznic, albo wytrzymac? dla mnie to dziwne i tyle

Gość gość
Ktoś kto publicznie oddawanie stolca, załatwianie się, defekację, dwójkę itd nazywa sraniem jest równie obleśny jak ci, którzy po sraniu nie myją d**y.:)

inus to niedostepny pedal, ilez ja razy go prosilem zeby ustawic sie na dobry sexik - jak zwykle odmawial xD nie wiem koles, jestesmy pedalami wiec co to za problem, kvtasa w dvpie nie chcesz miec czy co? :D

Gość gość
A inn nie dba o swoje strefy hm erogenne :)?:O

Gość cipkapachnacarozami
sram tylko w domu i mam bidet. obowiazkowo po dwojeczce mycie dupci, a takze w domu zawsze po sikaniu. poza domem nie srywam, a jak sikam to chusteczki mokre a pozniej papier toaletowy.

Gość otulona_snem
In mokry papier sie wrzuca tak samo do muszli jak suchy i sie go samemu kupuje :)

Gość gość
Tak, myje tylek. Mam tzw. toalete japonska czyli bidet z ciepla woda budowany w kibelek. To byla pierwsza rzecz kupiona po powrocie z Japonii. Wiekszosc lodów swiata myje tyłki po uzyciu, tylko Biali nie myja, biora papierek i rozsmarowują resztki kupska po skorze.

Gość gość
Powinno byc: czyli bidet z ciepłą woda WBUDOWANY w kibelek.

Gość gość
Ja uwielbiam robić kupę w galerii handlowej. Są tam nowiutkie kibelki z automatyczną spłuczką, zawsze jest dobry papier, ciepła woda, mydełko i suszarka do rąk. Zawsze też jest czyściutko, pachnąco i wszystko lśni. Ostatnio nawet przełamałem się i nie wyścieliłem deski papierem toaletowym przed posadowieniem się na niej. Po prostu była tak czysta jak u mnie w domu a nawet czystsza:P

Gość gość
pierwsze słyszę elito. ... zobaczymy jak wam kasy zabraknie albo wody do picia nie daj bóg czy dalej tacy eleganccy będziecie

Gość gość
Ja zawsze myję doopcię w umywalce. Nadstawiam się jedną nóżką nad umywalką po czym dokładnie myję i spłukuję umywalkę do czysta.

Gość gość
A ja myję pod prysznicem ;) Zwykle załatwiam się rano tuż przed kąpielą, wtedy po prostu po tym zaraz idę się myć. A jak czasem załatwię się w ciągu dnia, już po prysznicu, to rozbieram się do pasa, wchodzę pod prysznic i się podmywam od pasa w doł ;) Pod umywalką to by było bardziej kłopotliwe, a tak to raz, dwa i po sprawie, a jestem czysciutka i pachnąca

Gość gość
Pod umywalką też można.

Gość gość
No ale pod prysznicem wydaje mi się to łatwiejsze i dokładniejsze, a moja umywalka byłaby nawet za wysoka ;) Od biedy można, ale pop co sobie utrudniać życie. Tak samo jak nie lubie mokrego papieru toaletowego bo sie szybko drze, wałkuje itd. Lepsze są chusteczki do higieny intymnej takie specjalne

Gość gość
Raz bylam siku w toalecie publicznej, obok ba baba srajaca, bo bylo slychac serie chlupniec, po czym rozszedl sie okropny smrod. Co najlepsze babskp nie umylo rak. Polacy to smierdziele i brudasy.

Gość gość
pamiętam jeszcze czasy kiedy odrywało się boby z d**y, aż łzy leciały, teraz to inna bajka, same czyścioszki

Gość gość
Nie, bo nie robię na rzadko ani nie mam sraczki, więc nie mam takiej potrzeby :) Ale jak ktoś nie robi normalnych stolców, to nie wie, że po oddaniu takiego gęściejszego stolca, po kilkukrotnym przetarciu suchym papierem du/pa jest czysta.

Gość gość
otóż to zgadzam się z gościem wyżej

Gość gość
wert

Gość gość
19:19- tylko Ci się wydaje, że jest czysta :P Ja wypróżniam sie normalnie, nie żebym miała często jakieś rozwolnienia, ale zawsze sie podmywam, czułabym sie brudna jakbym sie nie podmyła... To, że wytrzesz papierem pupe to nie znaczy, że roztarta kupa na niej nie zostanie, nawet jak jej nie widać, np. bakterii nie widać itd. Dla mnie ludzie ktorzy nie podmywaja sie po sraniu to brudasy i to jest obrzydliwe