Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mirabella87

Co myślicie o tym mieszkaniu?

Polecane posty

Gość Ulka897
Przyjemne i zadbane mieszkanko. Osobiście jedynie bym przemalowała kuchnię - ta zieleń wygląda bardzo ciemno. A poza tym bardzo ciekawie to wygląda. Ale widzę, że na podanej stronie jest też parę innych ciekawych mieszkanek, masz jeszcze możliwość wyboru :)

Wybór jest, ale jednak to mieszkanie najbardziej mnie urzekło :) Ulka897, dziękuję za poradę odnośnie kuchni, rzeczywiście ciemne meble + ta zieleń - trochę ciemno. Myślę, że położę kafelki w jakimś jasnym pastelowym odcieniu. I tak zapewne mieszkanko nabierze nieco 'mojego charakteru', gdy będzie trochę moich rzeczy. Na szczęście jest w pełni wyposażone, więc nie muszę dodatkowo robić wielkich zakupów i też przeprowadzać dodatkowych remontów.

Gość Aliśia
M2 bardzo klimatyczne, oby się dobrze w nim mieszkało :)

Gość Weronika 6789
Korzystałam z usług tego pośrednika! Pan Mateusz miał na uwadze wszystkie nasze oczekiwania względem mieszkania i bardzo starannie dobrał dla nas oferty. Cała nasza współpraca przebiegała bardzo sprawnie, Pan Mateusz zna swoją branżę od podszewki. Poza tym nie zapamiętałabym tak dobrze tej współpracy, gdybyśmy nie doświadczyli najzwyczajniejszej, ludzkiej życzliwości. To naprawdę przywraca wiarę w ludzi! W nowym mieszkanku bardzo dobrze się mieszka, a poza tym trafiliśmy na przemiłych sąsiadów o co nie zawsze łatwo w takim mieście jak Wrocław. Polecam serdecznie Verso. Pozdrawiam :)

Dzień dobry Dziewczyny :) ja już jestem po formalnościach, wybrałam wraz z narzeczonym jednak ostatecznie inne mieszkanie od Verso. Moje własne MIESZKANKO KUPIONE i nie mogę w to uwierzyć, że już po wszystkim i że poszło tak gładko. Weronika, ja współpracowałam z Panią Danusią Rogosz - również byłam bardzo zadowolona, jest to osoba bardzo przychylna klientowi, umiała zgrabnie przedstawiać mi oferty. Co jedna to była ciekawsza.