Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Rossmann jest masakrycznie drogi

Polecane posty

Gość gość

Ceny podniesli chyba o 200% !!! Za 4 byle jakie rzeczy zapłaciłam prawie 80 zł !! Taniej już jest chyba w żabce !!

Gość gość
Musza nadrobic po promocjach co nie

Gość gość
Nie ma tanich sklepow - sa tylko uwazane za tanie, bo nad takim wizerunkiem pracuja cale zastepy specjalistow od marketingu ( reklama, promocje, ceny i wielkosci opakowan, tzw. wlasne marki). To dokladnie tak samo, jak nie ma uczciwych politykow. Kazdy z nich chcialby, aby uwazac go za uczciwego.

Gość gość
trzeba bylo kupic tansze rzeczy

Gość gość
Tak podrożał, jak wszystko inne zresztą. Ale trzeba przyznać, że produkty (te własne) to ma naprawdę na wysokim poziomie. Rzadko kiedy zdarzyło się, że trafiłam na bubel.

Gość gość
Było trzeba nie kupować w rossmanie. Ja w rossmanie kupuje mleko dla dziecka,kosmetyki dla dziecka bo są dobre i tańsze niż w innych sklepach. Natomiast kaszki kupuje w Lidlu bo tam są najtańsze. Obiadki w tesco bo są tańsze.

Gość gość
Czasem poleci w Rossie kilka dych, ale to głównie wtedy kiedy się kupuje znane marki (głównie kosmetyki), ale jak się idzie po kilka rzeczy do domu (środki czystości) i kupuje głównie tanie marki własnej to wcale nie jest drogo moim zdaniem.

Gość gość
Słoiki i kasze dla niemowląt w Rossmanie nie są drogie. Oczywiście mam na myśli te Babydream, a nie markowe.

Gość gość
jest drogo. bardzo. i te ich pseudo - promocje...

Gość gość
Jak cie nie stać to nie rob tam zakupów co za problem

Gość gość
Co wy macie z tym babydream?:O to szajs jak wszystko inne. Tak trudno wam coś ugotowac samemu?

Gość gość
Ja w rossmannie kupuję mm babydream (tylko po tym mleku mój syn nie ulewa!),kosmetyki babydream również kupuje i polecam ( mój syn dostał uczulenia po kilku innych firmach a po tym nie). Sudocrem w rossmanie jest często na promocji więc też kupuję. Co do kaszek to kupuję w Lidlu ( jak koleżanka wyżej),kaszka tam kosztuje 5.59 (o ile dobrze pamiętam),ta sama kaszka w rossmannie kosztuje około 7 zł. Dla mnie 1 zł różnicy nie robi tyle że u nas w rossmanie co do kaszek po 4 miesiącu nie ma wielkiego wyboru (są może z 2 smaki). Słoiczki (u nas w rossmannie też nie ma wielkiego wyboru po 4 miesiącu), kupuję w tesco,są tam fajne 2paki w dobrej cenie i duży wybór smakowy. Pampersy kupuje w tesco bo jest fajna promocja. Chusteczki tylko z biedronki(nie za mokre,nie za suche). Płyn do pranka ubranek tylko w rossmanie(2l za 18 zł).W rossmanie nie ma wygórowanych cen co do produktów dla dzieci. Jeżeli kupuje się kosmetyki dla siebie znanych firm to one wszędzie mają wygórowane ceny,nie tylko w rossmannie. Jeśli Tobie,Autorko jest tam za drogo to nikt Cię nie zmusza do robienia zakupów w tej drogerii.