Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mirella222

Ból głowy, zatok i katar

Polecane posty

Gość mirella222

Cześć, Jakieś sposoby na zatoki i katar? :( Męczą mnie i męczą, a nie mam czasu na wychorowanie się w domu. Pomocy!

Gość mirella222
Brałam już, pomógł tylko przez chwilę. Później wszystko wróciło. :(

Gość gość
Ibuprom na zatoki i katar? a to nie przypakdiem lek przeciwbólowy?

Gość gość
Osobiście nie lubię się leczyć lekami przeciwbólowymi i na własną rękę. Wydaję mi się, że z każdą dłuższą chorobą czy bólem głowy powinno udać się do specjalisty. Denerwuje mnie tylko jak długo trzeba stać w kolejkach do lekarzy. Jeszcze w okreście jesienno/zimowym, to jest istna masakra... Też tak macie?

Gość gość
sinupret i rutinoscorbin.jak dla mnie rewelacja

Gość gość
i to można tak bez konsultacji z lekarzem?

Gość gość
Mi pomagaly ziołowe. typu sinulan, tylko po paru miesiącach po wzięciu tabletki mialem czerwone bable na twarzy i juz nie moglem brać (oczywiście znikly) mozna bez lekarze, to mirszanka ziół.

Gość gośćktóry zna ból zatok
Ja dwa lata temu po dwóch tygodniach takiego leczenia, inhalacjami, sinupretem, imbupromem zatoki, pseudoefydryną itd itp, wylądowałem w szpitalu z powodu ostrego zapalenia zatok. To jaki ból przeżyłem, wiem tylko ja. Gdy tej krytycznej nocy obudził mnie ból glowy, to myślałem dosłownie, że rozsadzi mi głowę, tego nie da sie opisać:( Jestem dorosły facet a poplakałem się z bólu i wezwalem karetkę tak bolalo. Lekarz przepisał, antybiotyk i po jednym dniu już bylo lepiej, a po tygodniu wyzdrowialem. Mówię, wam zz taokami, nie ma żartów od razu marsz do lekarza!

Gość medicusDCL
Dzień dobry, Przy dolegliwościach zatok rekomendujemy konsultacje z laryngologiem. Nie należy leczyć się na własną rękę. Lekarz laryngolog zdiagnozuje przyczynę dolegliwości, dobierze odpowiednią metodę leczenia. Kadra Medicus DCL to jedni z najlepiej wykwalifikowanych specjalistów w Polsce. Na konsultacje we Wrocławiu można umówić się telefonicznie pod numerem telefonu - 71 74 96 000.

Gość gość
mi chce ostatnio wszystko odpaść. głowa nos uszy. ta zima jest dramatyczna, nie wiem juz jak sobie radzic se swoimi dolegliwoscciami

Gość gość
Powinnaś chyba iść do lekarza. Pewnie caly czas wychdzisz na dwór i sie wyziebiasz...

Gość gość
Czapka, dużo witamin... taak.. Stosowałam się do wszystkiego, drugi tydzień jestem chora :-( nie potrafię wygrzebać się z przeziębienia :( Pomóżcie!

Gość medicusDCL
Dzień dobry,  Proszę nie bagatelizować bólu zatok oraz uczucia przeziębienia. Swoje dolegliwości warto skonsultować ze specjalistą, który zdiagnozuje przyczynę dolegliwości i dobierze odpowiednią metodę leczenia. Zapraszamy na naszą stronę po więcej informacji - www.medicusdcl.pl.