Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co myslicie o takiej matce?

Polecane posty

Gość gość

Bo nie wiem czy przesadzam czy ona jest zlosliwa... Jestem juz pelnoletnia ale czesto nie moge sie z nia dogadac. Czasem zachowuje sie normalnie, a czasem ma takie akcje, ze np. przyjechał jej facet, on mi zawsze mowi koplementy, ze jestem ladna itd. Powiedzialam jej w zaufaniu, ze mysle, ze on te komplementy mowi mi nieszczerze i mnie oszukuje ( bo mam komoleksy). Potem jak on przyszedł to ona mu powiedziała " A bo Ania twierdzi,ze ja oszukujesz". Albo druga sytuacja. jechalismy z chlopakiem, ktory mi sie podoba. On chodzi po gorach i w ogole jest milosnikiem gor. Ja sie pochwaliłam, ze bylam na dwoch szczytach, a ona na to " a jakie mialas buty? No wlasnie adidasy, a trzeba bylo trepy"- glupio mi sie przy nim zrobilo. Albo trzecia sytuacja , szlysmy gdzies razem i jacys robotnicy zapytali sie "to pani corka?", a ona " tak, ladna?"- znow mi sie zrobil glupio... Nie wiem czy przesadzam, czy takie zachowania maja mnie prawo denerwowac? Ocencie szczerze.

Gość gość
albo jedziemy na piknik i on wyciąga jedzenie daje mamie po czym banany wyjmuje i do matki mówi: a małpce damy banana wręczając mi te banany

Gość gość
Ten podszyw udany :-D