Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

bosa we mgle

Oboje robia to samo. Facet "zalicza" ale kobieta to juz "puszcza sie".

Polecane posty

Jak facet ma duzo stosunkow to koledzy jeszcze poklepia po ramieniu, ze tak dobrze "zalicza" ale o kobiecie robiacej to samo wszyscy powiedza - "puszcza sie". Skad ta dysproporcja?

Gość gość
Facet ma powodzenie i jest ok a kobieta d******py. Czemu tak jest? Bo jestesmy zazdrosni i zawistni. Obserwuje to zjawisko tak gdzies ponad 20 lat i nie mogę się nadziwić.

Gość gość
bo to pozostałosci dziewiętnastowiecznego patriarchatu echem sie odbijają

Ja akurat jestem rozmiłowana w XIX wieku. Patriotyzm, dżentelmeństwo, piękne damy, piękne panny na wydaniu... Nie wiem czy tak było w rzeczywistości ale kocham literaturę traktującą o tamtch latach :)

Gość gość
Jak zaczniesz się starać o facetów, robić do nich pierwszy krok i starać się o seks, to pierwszy poklepię cię po plecach i nazwę zdobywczynią

Gość gość
A bez butpw slyszala kiedys o psychologi ewolucyjnej, i leku przed wychowaniem nie swojego potomstwa? Nie? To radze poczytac.

@ gość dziś A bez butpw slyszala kiedys o psychologi ewolucyjnej, i leku przed wychowaniem nie swojego potomstwa? Nie? To radze poczytac. x Słyszałam i powiem jedno. Psychologia to jedno wielkie oszustwo. Nie bez przyczyny mówi się, że psychologia upadnie jako pierwsza z nauk. Radzę przestać czytać bzdury. Są rodziny które adoptują dzieci i wychowują to nie swoje potomstwo a mimo to nikomu korona z ewolucyjnej głowy nie spada.

Gość gość
Ile jest takich malzenstw co wychowuja cudze? 0,5%? Darwin mial racje. Kobieta ma byc dziewica, a nie puszczalska!

Gość Cloud_Dancing
bosa we mgle...ja też bardzo lubię literaturę opiewającą tamte czasy ale nie wydaje mi się aby rzeczywistość żyjących w tych czasach kobiet była bardzo romantyczna..zależy też o jakiej klasie społecznej mówimy bo wtedy panowało duże rozwarstwienie i od tego też zależał los potenjcalnej bohaterki . Zapewne chodzi ci o życie wyższych swer więc pamiętaj ,że było skute konwenansami,tego co powinno a nie koniecznie chciało się robić i zwłwaszcza smutny był los kobiet,w porównaniu do dzisiejszych czasów.

Gość gość
Też zwróciłem uwagę. Ja akurat jestem trochę inny..i gdybym zrobił to z pierwsza lepsza stracilbym do siebie szacunek. Btw..chętnie bym się cofnął do XIX wieku..

Gość gość
Do 09.18,człowieku ogarnij się :D. 0.5% :D.Wg.szacunków od 12 do 30%.Kobiety to d*****,nie wszystkie zaznaczam,ale duża część!

Gość gość
Krótka piłka: - kobieta jest płcią gorszą - mężczyzna nie jest w stanie zaakceptować, że inny mężczyzna był w środku potencjalnej partnerki - mężczyzna jest zdobywcą, wojownikiem i łowcą, kobieta zdobyczą - kobietom wolno mniej, mężczyznom więcej...bo tak. każde inne wytłumaczenie to bzdura. "bo tak" jest najbardziej wiarygodnym. - jeżeli kobieta lubi seks z wieloma mężczyznami, to jest gorsza gatunkowo, przez swoje doświadczenia ma porównanie i zapewne zdradzi potencjalnego partnera - jeżeli mężczyzna lubi seks z wieloma kobietami, to znaczy, że jest charyzmatyczny, bardziej obyty, itd.

Gość gość
Kobieta ponosi o wiele większą odpowiedzialność za siebie bo w jej łonie rozwija się kolejny człowiek. I musi być i za siebie i za dziecko odpowiedzialna z natury. Mężczyzna strzepnie z portek i pójdzie do kolejnej kiedy nie jest mężczyzną odpowiedzialnym za siebie ani za przyszłą rodzinę, w której ma być ojcem. Rozwiązłość i mężczyzny i kobiety jest brakiem odpowiedzialności w obu przypadkach, z tym, że nieodpowiedzialny mężczyzna może uchylić się od ojcostwa i iść do innej a kobieta nie może się uchylić. Każda Kobieta jest z natury odpowiedzialna biologicznie ciążą, rodzeniem i wychowaniem potomstwa więc od niej wymagana jest większa odpowiedzialność niż od mężczyzny, który może się tej codziennej odpowiedzialności za nowe życie zrzec, na rzecz tylko płacenia alimentów raz na miesiąc.

Gość gość
te,króka piłka,twoje teorie są z doopy i nie mają żadnego uzasadnienia. kobiety są gorsze? więc wyjaśnij na czym polega ich niższość...tylko nie wyjeżdzaj z tekstem,ze Ewa wyszła z żebra Adama ;-D nie przyszło ci do głowy,że wiele kobiet też nie jest w stanie zaakceptować rozwiązłego życia w przeszłości ich mężczyzny? Boją się np. zarażenia jakąś chorobą? Mężczyzna jest zdobywcą...bo? kobieta zdobyczą..bo? ''BO TAK'' to wytłumaczenie na poziomie przedszkola ;-D ARGUMENT O ZDRADZIE dotyczy również mężczyzn a zwłaszcza ich...kobieta na ojca swoich dzieci nie chce kogoś kto je porzuci...osoba,któa nie ma doświadczenia też może zdradzić,przez ciekawość. zdrada nie ma płci. Bardziej obyty? ;-D JEBŁAM...

Gość gość
gość dziś Kobieta ponosi o wiele większą odpowiedzialność za siebie bo w jej łonie rozwija się kolejny człowiek. I musi być i za siebie i za dziecko odpowiedzialna z natury. Mężczyzna strzepnie z portek i pójdzie do kolejnej kiedy nie jest mężczyzną odpowiedzialnym za siebie ani za przyszłą rodzinę, w której ma być ojcem. Rozwiązłość i mężczyzny i kobiety jest brakiem odpowiedzialności w obu przypadkach, z tym, że nieodpowiedzialny mężczyzna może uchylić się od ojcostwa i iść do innej a kobieta nie może się uchylić. Każda Kobieta jest z natury odpowiedzialna biologicznie ciążą, rodzeniem i wychowaniem potomstwa więc od niej wymagana jest większa odpowiedzialność niż od mężczyzny, który może się tej codziennej odpowiedzialności za nowe życie zrzec, na rzecz tylko płacenia alimentów raz na miesiąc. X PRAWDA

Gość gość
Rescator...na jakiej podstawie twierdzisz,że mężczyźnie,zwłaszcza w dzisiejszych czasach jest trudniej znaleźć partnerkę do seksu...nie jest to dzisiaj ani trochę skomplikowane,myślę że dużo łatwiejsze niż kiedyś. Bardziej przemawia do mnie argument osoby z godziny 09:26

@ gość dziś Ile jest takich malzenstw co wychowuja cudze? 0,5%? Darwin mial racje. x Drogi chłopcze, Karol Robert Darwin, mason niezbyt wysokiego stopnia, otrzymał wraz z innymi masonami stowarzyszonymi w British Royal Society polecenie opracowania teorii mającej za zadanie wyeliminowanie Boga z procesu tworzenia świata. Masonom bardzo przeszkadzał Bóg ze swoimi przykazaniami. Trzeba się go było pozbyć. Podobnie inny mason John Locke, także członek British Royal Society, wykorzystywał hinduską ideę reinkarnacji przywiezioną do Anglii przez Kompanię Wschodnioindyjską do sformułowania własnej teorii ewolucji. Teorie teoriami, jedne bzdurne jak reinkarnacja, inne udające naukę ale cel mają wspólny. Nie ma Boga. Nigdy nie było. Świat powstał przez przypadek. Teoria Darwina brzmiała bardziej "naukowo" niż teoria Johna Locke'a więc to Darwinowi masoneria postanowiła zasponsorować miejsce w panteonie naukowców świata. Masonerii jedno się tylko nie udało. Nie zdołali przekwalifikować teorii w fakty. Do dziś wymysły Darwina pozostają tylko teorią. Dziś na śniadanie wypiłam surowe mleko i nieprzegotowaną wodę więc teoretycznie powinnam mieć sraczkę a nie mam. Jak widzisz teorie nie zawsze się sprawdzają. Pozdrawiam.

Gość gość
Bog stworzyl swiat, materie, prawa fizyki i prawa ewolucji. Ewolucja to fakt i wszedzie sa na nia dowody.

Gość gość
09:56 rozwiązłość kobiet, tudzież mężczyzn nie jest wynalazkiem naszych czasów ;-) i nie była nim dopiero teraz a na pewno istniała 20 lat temu. każdy jeśli czegoś dobrze szuka to znajdzie,niezależnie od czasów w jakich żyje i rozróżnianie płci zawsze było dla mnie nieporozumieniem,choć stoją za tym religia,setki lat historii,obyczajowość...

Gość gość
Głównie to zawistne baby tak gadają którym brak odwagi na taki krok a normalny facet który się prześpi z kobietą i tak mówi jest bez honoru.