Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

bosa we mgle

Nie mam jeszcze dzieci ani nawet meza ale nie biadole ze jest 500 plus

Polecane posty

Nie rozumiem tego biadolenia na forum. Kazdy placze bo jakas matka dostanie pare zloty na dziecko. Ale kuzwa jak politycy jawnie kradna prawdziwe miliony (np. gronkiewicz) to jakos na nikim nie robi to szczegolnego wrazenia. Nie rozumiem tego.

Gość gość
Nie rozumiesz kur/wo ze ja mam dziecko jestem sama i nie dostane złotówki bo mi o parę złoty przekracza próg? a ktoś ma dwoje dzieci i zarobek 5, 8 czy 20 tys i dostaje? albo patologia z 5 dzieci które nadal mc donalda na oczy nie widziały bo starzy wydają kasę na wode?

To nadstaw doopska i tez dostaniesz kase bez wgledu na zarobki. Zrozum, ze ci co maja duzo dzieci dzialaja na rzecz dobra kraju i przez to ponosza wieksze trudnosci w zyciu. Nalezy im sie ta kasa. A jak Ty masz jedno dziecko i na jednym zamierza poprzestac to wybacz moja droga ale pretensje miej do siebie.

Gość gość
pusta debilka. to 500 niedługo zniknie i wtedy te narobione dzieci będą dumą narodu. he he

Gość gość
Nic nie zniknie bo ludzie wyszliby na ulice. Gdy zamykaja zaklad w ktorym pracuje 150 osob to te 150 osob wielkiego rabanu nie narobi ale gdy na ulice ma wyjsc kilka milionow to nagle inna sprawa.