Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego każda kobieta uważa, że jest ładna i atrakcyjna?

Polecane posty

Gość gość
możesz się ze mną nie zgadzać, ale moja subiektywna opinia jest taka, że przeciętna kobieta na ulicy jest ładna

Gość gość
Mi wszyscy mowia ze jestem ladna, choc ja sie uwazam za przecietna, byc moze mam niska samoocene, jeden chlopak mi powiedzial ze popelniam blad nie doceniajac tego co mam a ze mam urode. Ech sama nie wiem jak to jest ,ale faceta nie mam i nigdy w stalym zwiazku nie bylam, zaden mnie nie chce na zone, tylko pozadaja.

Gość gość
Kazda kobieta jest ladna na swoj sposob, kazda ma inna urode sa tylko zaniedbane lub zmeczone przez zycie, ale to idzie naprawic wystarczy makijaz ,fryzura inny ubior i juz zycie jest hajlajt.

Gość gość
Ja tak wcale nie uważam, wręcz ostatnio nawet nie wierzę w komplementy, po rozstaniu wpadłam w mega kompleksy :O

Gość gość
Uważają się za ładne, bo koleżaneczki i biali rycerze utwierdzają przeciętne kobiety o z******tości.

Gość gość
na kafe każda jest piękna :P tylko komplementy od facetów - niek*****arzy sa w miarę wiarygodne czyli jakieś 5% z tego co słyszycie koleżanki mowia co im ślina na język przyniesie, np. mnie nie mówia, ze ładnie wyglądam tylko mam ładny makijaż , tak zazdroszczą , ze nawet nie sa w stanie powiedzieć "ładnie wyglądasz " :D::