Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość O golenie nóg

Golicie już rzadziej nogi z powodu jesieni?

Polecane posty

Gość O golenie nóg

Lenistwo wasz dopadło?

Gość gość
I tak golę raz na miesiąc.

Gość gość
Nie gole gdyż jestem blondynką i na nogach mam nieliczne i niewidoczne włosy praktycznie to nawet w lecie nie musze golić,

Gość gość
ja nie golę w ogóle. Jestem kobietą i akurat na nogach włosy mi nie rosną:)

Gość do gość dziś 20 38
i co z noszeniem mini i szortów latem?

Gość gość
Nie noszę ani szortów, ani mini. Nie mam problemu. A pod długą spódnicę nie golę, bo nie czuję takiej potrzeby.

Gość gość
Bona Sforza nie goliła wcale a ilu miała kochanków..........

Gość do gość dziś 20 38
a faceta masz?

Gość gość
Nie mam. Jaki facet zechce taką nieogoloną babę. :D

Gość do gość dziś 20 38
To może czas to zmienić?

Gość gość
Golę codziennie raczej. Wstyd mi tak z mężem iść do łóżka mając nogi jak papier ścierny. Tylko biedaka porysuje.

Gość gość
Nie mam zamiaru niczego zmieniać. Facet mi do szczęścia nie jest potrzebny.

Gość tumiwisizm
to fakt , papier ścierny na kobiecych nogach jest jeszcze gorszy od żebra anorektyczki , które włazi do oka faceta nad ranem w czasie snu albo jej żebro kaleczy jego nerkę w czasie snu , kłosy wyrośnięte na vaginie to już jest inny temat ale u normalnie wyglądającej kobiety normalne owłosienie na nogach i na vaginie bardzo podnieca normalnego faceta , to jest fajna sprawa 'pobawić się' takim normalnym i naturalnym owłosieniem u kobiety i 'pokręcić' te włosy , kto NIE próbował to powinien spróbować Panowie !

Gość do gość dziś 20 38
prawie każdy człowiek potrzebuje ciepła drugiej osoby...

Gość gość
normalna kobieta nie ma naturalnego owłosienia na nogach bando gimnazjalnych baranów karmionych hormonami i goownem.

Gość do tumiwisizm
owłosienie łonowe jest apetyczne, ale nie te na nogach...

Gość gość
Ja jakoś nie potrzebuję. Od wielu lat jestem sama i dobrze mi z tym. Ciężko byłoby się przestawić na spotykanie się z kimś. Wolę nie próbować. Jakiś flirt na imprezie, wyjście do kina - ok. Ale związek? Nieee.

Gość do gość dziś 20 38
A jak kiedyś miałaś faceta, to też tak rzadko goliłaś się?

Gość tumiwisizm
'normalna kobieta nie ma naturalnego owłosienia na nogach bando gimnazjalnych baranów karmionych hormonami i goownem' - kilka lat temu w USA zrobiono takie badania naukowe i wytypowano 1000 gimnazjalistów płci męskiej do badania , w testach zadano pytanie , czy to prawda, że każda kobieta naturalna w wieku 20 lat NIE posiada żadnego owłosienia na vaginie, na nogach, na piersiach , na plecach, pod pachami i posiada tylko naturalne owłosienie na głowie - na 1000 gimnazjalistów tylko 14 facetów odpowiedziało , że kobieta jest naturalnie owłosiona w miejscach wskazanych , 946 facetów odpowiedziało , że każda kobieta się taka rodzi bez żadnego owłosienia na ciele , ponieważ faceci widzieli swoje koleżanki w przedszkolu bez żadnego owłosienia na ciele , w czasach szkolnych też NIE posiadały owłosienia , w czasie gimnazjum też to samo , więc faceci wskazali w testach, że kobiety takie się rodzą i są naturalne bez żadnego owłosienia na ciele !

Gość gość
Wtedy musiałam się golić częściej. Czego szczerze nie znosiłam, bo mi to sprawiało ból, więc stwierdziłam, że żaden facet nie jest wart mojego bólu i podrażnień. Zostawiłam faceta.

Gość tumiwisizm
prawda jest taka, że normalnemu facetowi wcale nie przeszkadza owłosienie kobiety na nogach , vaginie itd. natomiast firmy farmaceutyczne, reklamy, rossmany , napędzają ten Business aby kobiety wydawały swoje ciężko zarobione pieniądze na te produkty żyletkowe, laserowe, zabiegowe itd , przecież to jest bardzo przyjemne przy dotknięciu kobiety , gdy ma normalne włosy na nogach i na vaginie !

Gość gość
Jako kobieta wyzwolona golę nogi i pitkę codziennie bo nie znam dnia ani godziny kiedy oddam się przystojnemu wysokiemu brunetowi.