Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kobiety, wiecie, ze z powodu tego, ze faceci w wiekszosci cierpia na fobie

Polecane posty

Gość gość

Spoleczna, niesmialosc, i zaburzenia osobowosci unikajacej i aspolecznej, najprawdopodobniej 1/3 z was bedzie sama? No ewentualnie sa jeszcze inne scenariusze, ale w wiekszosci skonczycie jak bezdzietne stare panny. Inne beda samotnymi matkami, bo zrobia sobie dziecko z jakims zonatym, ktory nie zostawi rodziny. Kolejne beda mialy wlasnie takich kochankow, i beda ta druga. A jeszcze inne, beda mialy faceta z odzysku, czyli dzieciatego po rozwodzie, i z alimentami. Jak wam sie to usmiecha?

Gość gość
Ja tam mam męża. Nie narzekam.

Gość gość
Czyli faceci sa niesmiali i wycofani, a tych co sa pewni siebie jest garstka. W zwiazku z tym na zwykla logike, przypadaja nadtepujace scenariusze, jakie moga spotkac kobiety: 1) zostana starymi pannami. 2) zostana dzieciatymi starymi pannami. (Dziecko beda mialy z jakims pewnym siebie facetem) 3) zostana kochankami pewnych siebie facetow, i beda jednymi z kilku. 4) poczekaja na faceta z odzysku, czyli dzieciatego rozwodnika, z alimentami.

Gość gość
21:56 a on ma kochanke. :D jestes jedna z kilku... :)

Gość tumiwisizm
faceci to wiedzą , że jest spora grupa kobiet tak zwanych 'uśpionych' , że trzeba i należy taką kobietę trochę 'rozruszać' towarzysko , wiele kobiet w wieku 28 lat i powyżej już sobie odpuściło , czyli zaliczyły magisterki lub doktoraty natomiast wcale nie znają życia i nie mają ochoty aby poznać , do pracy , z pracy do domu albo na zakupy samotnie , połazi z psem do parku, przytuli do siebie kota , rybki nakarmi w akwarium i nie ma pomysłu na własne życie , przecież facetów nie podrywa , nie jest wylewna , udaje tajemniczą i czeka na księcia z bajki chowając się w mysiej dziurze

Gość gość
Tak to jest 80% facetow jest niesmialych. A ktos te kobiety zapladniac musi, i robi to pozostale 20% facetow, ktorzy maja zony, inne dziewczyny itd. :)

Gość gość
21:58 niech czeka na tego ksiecia do usranej smierci, i tak sie nie doczeka.

Gość gość
Ja tam mam męża. Nie narzekam.

Gość gość
gość dziś 21:58 niech czeka na tego ksiecia do usranej smierci, i tak sie nie doczeka. x A wcale nie czeka, burasie:D smiac mi sie chce z tych prawików co poniektorych tutaj, wylewaja swoje gorzkie żale ze nie umoczyli nigdy fiuta haha

Gość gość
22:05 bo nie wiesz, ze puka inne. Chyba, ze jestes zwolenniczka zwiazkow poligynicznych. Tak czy inaczej w Polsce na kobiete przypada 1,26 dziecka. Z czego 20% porodow pochodzi od samotnych matek... :) uwielbiam miec racje. :P

Gość gość
22:08 "...udaje tajemniczą i czeka na księcia z bajki chowając się w mysiej dziurze" czytanie ze zrozumieniem kretynko... :O

Gość gość
Tak, tak, bo ty tak twierdzisz. To, że ty masz problemy i kompleksy, nie znaczy, że każdy facet tak ma. Ba, znam naprawdę dużo grono panów i może tylko 2 zaburzonych. Więc to wy macie problem. Ja swojego męża jestem pewna.

Gość gość
gość dziś 22:08 "...udaje tajemniczą i czeka na księcia z bajki chowając się w mysiej dziurze" czytanie ze zrozumieniem kretynko... pechowiec.gif x napisałam DEBILU w sensie takim, że są taki które nie czekają i mają w dvpie takich lujów zwłaszcza takich jak ty :D:D:D nara

Gość gość
22:13 nie tylko ja tak twierdze, ale Philip Zimbardi tez. :) 22:18 s********j menelico.

Gość tumiwisizm
większość facetów o tym wie, że kobieta w wieku 28 lat i powyżej oprócz swoich dyplomów magisterskich i doktorskich posiada własne mieszkanie w dużym mieście kupione na kredyt , autem jeździ do pracy kupionym na kredyt a jeszcze 5 lat temu w dużym mieście zaczynała od kupna czajnika i szklanki oraz herbaty ekspresowej , teraz posiada własne mieszkanie, pracę, własne auto itd. - teraz wieczorem szykuje sobie sukienkę na rano do pracy , tzytzkonosz i rajstopy a botki smaruje pastą do butów , ambitna kobieta i wszystko zdobyła SAMA , NIE LUBI IMPREZOWAĆ , nigdzie nie łazi i nie szuka szczęścia , oczekuje aby JĄ zauważono i zarywano, podrywano, czeka na randkowanie ale brak chętnych a gdy jakiś się przypląta to musi być KIMŚ i posiadać dobra zdobyte, przecież gołoduupca każdego wygoni ta kobieta !

Gość gość
gość dziś 22:13 nie tylko ja tak twierdze, ale Philip Zimbardi tez. usmiech.gif 22:18 s********j menelico. x menelica to cie robiła ze swoim psem, zapchlony szczurze

Gość gość
22:33 chyba ciebie zqrwiona menelico.