Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćbiki

Jestem bogaty ale to nic nie daje

Polecane posty

Gość gośćbiki

Mimo to jestem nieszczesliwy a mam 30 lat

Gość gość
co dla ciebie jest bogaty? 20tyś netto z etatu? to nędzarz, niewolnik etatowy bogaty zaczyna się od 30mln PLN, masz tyle?

Gość gośćbiki
Tak sie sklada, ze mam wiecej duzo wiecej z ojcem mamy wielka firme nalezy do naa huta w jernym miescie wspolpracujemy z gazpromem mamy posiadlosci warte 30 mln kasa ogromna ja na rzie wiele nie zrabiam bo miesiecznie na czyato z moich spolek z 25 tys ale to nic nie daje

Gość tumiwisizm
zgadza się za 6000 PLN miesięcznie to nawet złodziejowi nie chce się wstawać z łóżka jak opowiedziała minister Elżbieta Bieńkowska - prawa noga Tuska , więc co to jest 6000 PLN teraz w Polsce ? jak wiadomo , poniżej 6000 PLN w Polsce to powinna być zapomoga dla biednych !

Gość gośćbiki
Ale sa ludzie co nie maja nawet 6000 i jakos zyja w stolicy za 10 000 bym nie wyzyl

Gość prawie wszystko wiedzący
a co chcesz aby ci to dało? Pieniądze nie są prawdziwe, marnujesz czas na zdobywaniu materialnego gòwna, które nigdy nie da ci szczęścia tylko iluzje szczęścia. Chcesz zrobić coś pożytecznego to zrób dobre uczynki dla przypadkowych ludzi, podejmij wolantariat, idź do domu dziecka poczytać dzieciom bajki, to da ci szczęście, nie kasa.

Gość gośćbiki
Chcialbym prawdziwych ludzi poznac bo wszyscy tylko mi cukruja z powodu kasy ..,