Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Faceci o nas nie dbają,nie dają kwiatów a w kafrurze bukiet róż kosztuje 7,99

Polecane posty

Gość gość

czy biedronce czy innym supermarkecie są bukiety kwiatów za smiesznie tanie pieniądze i żaden głąb nie wpadnie na pomysł przy okazji zakupów żeby kupić swojej kobiecie bukiet za BAGATELA 7 zeta :-( Tak obserwuję tych panów w kolejkach i żaden nie sięga po piękny bukiecik kwiatów, tak jakby był niewidzialny :-( A przecież tak niewiele kobiecie potrzeba do szczęścia, ile by było radości . Czemu te głąby rodzaju męskiego są tak nieromantyczne i beznadziejne? :-( Od mojego tez dostałam może raz w zyciu jakiegoś kwiatka :-(

Gość gość
Nie chodzi o kupowanie drogich kwiatów w kwiaciarniach bo tam wiadomo ze byle jaki bukiet to koszt z 50 zeta, tu chodzi o miły gest o sięgnięcie po kwiaty przy kasie w supermarkecie. Sama kupuję te kwiaty przy różnych okazjach i za 7 zł to jest cały bukiet małych różyczek, przepiękny.

Gość gość
Ostatnio pan w kolejce do kasy w Tesco zobaczył u mnie w wózku róże, zapytał ile kosztują i popędził po bukiet dla swojej lubej.

Gość gość
Bo to nie są mężczyźni z prawdziwego zdarzenia tylko jakieś wybrakowane zniewieściałe stworzonka skupione tylko i wyłącznie na sobie ale...z wymaganiami jak radża. Takich należy pogonić albo od razu powiesić na sznurze żeby niezapładniali następnego pokolenia wybrakowanych zniewieściałych chłopaczków. Sznur albo kula w głupi czerep.

Gość gość
A sam ich nie widział? Nie wiem czy rodzaj męski widzi kwiaty tylko 8 marca??:-( Smutne to jest że faceci są tak mało romantyczni, nie widzą jak powinno się dbać o kobietę. A nam naprawdę niewiele trzeba, głupi kwiatek za 7 zeta potrafi zdziałać cuda ale oni to i tak mają w d***e.

Gość gość
Ja bym na ciebie szmato nawet pół grosza nie dał. Zdychaj z głodu suko albo żryj goowno. Giń pomiocie szatana!!!

Gość gość
Sama ostatnio kupiłam siostrze na urodziny taki bukiecik róż za 7 zł, wiecie jak się nimi zachwycała? Te bukiety są tak piękne że trudno przejść obok nich obojętnie. Ale oczywiście dla tych głąbów one są niewidoczne, dopiero je zauwazą 8 marca bo wtedy faktycznie znikają te bukiety w mgnieniu oka:-(

Gość gość
Jak by mnie moja ciagle nazywala "glabem" to tez bym jej nienkupowal.

Gość gość
Nie nazywam mojego głąbem ale szlak mnie trafia że jest tak mało romantyczny i domyślny. Codzinnie robi zakupy w takim hipermarkecie i nie potrafił się domyślić żeby sprawić mi przyjemność za 7 zeta? Smutne że faceci są tak mało domyśli i tak traktują kobiety.

Gość gość
Żryj goowno suko!!!

Gość gość
gość dziś Żryj goowno suko!!! XXXXX takich mamy teraz mężczyzn 🖐️

Gość gość
jesteś odpadem biologicznym, śmieciem ludzkim. Obyś zdechła jak suka pod płotem i twoi starzy tak samo. Nasram na wasze groby. Jesteście warci mniej niż goowno!!!

Gość gość
7:15 wow chyba wlasnie zrozumialas, ze faceci nie sa jakimis medium, i nie potrafia czytac w myslach.