Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

Czy wasi faceci też są oziebli?

Polecane posty

Gość gość

Na początku związku przez jakiś miesiąc wydawało mi się, że wszystko jest ok. Ale mija czas, a jest co raz gorzej. Zamieszkali smycze razem. Mój facet sam z siebie mnie nie przytula(no chyba, że lezymy i oglądamy tv) nie caluje, nie ma ochoty na sex. Wszystko inicjuje ja. Nie calujemy sie, a cmokamy i to tylko gdy ja nadstawiam usta. Gdy dotykam go po przyrodzeniu, potrafi bić mnie po rękach żebym go zostawiła. Nie dotyka moich piersi, pupy,sex jest szybki. Gdy wyjechalam, wrocilam tylko mnie cmoknal.Jestem dosyć zgrabna, szczupla, niezbyt wysoka, ale zawsze byłam podrywana i wciaz jestem. Poprzedni faceci nie wypuszczali mnie z rąk. A ten nie daje mi się dotknąć. Nawet gdy ma wzwod. Sex jest raz na 2 tyg i to jak ja narzekam, czuje ze go zmuszam, kłócimy się o to i mi chęć całkiem spada. Bywa tak,że on mówi mi w trakcie pieszczot, że nie chce, mam szybko skończyć, a on będzie leżał. Odpadam. Ubieram się i koniec. Może ja też przesadzam? Moze on zwyczajnie mnie nie kocha i sexu nie chce?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować