Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Stawka za godzine sprzatanie domu

Polecane posty

Gość gość

Podpowiedzcie ile bierze sprzataczka za ogarniecie domu? Umycie podlogi,kurze,dywany no i lazienka z ubikacja? Czy placi sie za godzine pracy i ile? Ide dorywczo dorobic do pewnej pani. Pytala sie mnie o stawke. Pracowalam wczwsniej u innej i placila mibod wykonanej pracy i mniejszy metraz

Gość gość
15 za godzine, ale normalnie powinna powiedzieć swoja stawkę ocenic za ile by wykonała dana prace, ona idzie sprzątac wiec np.ocenia posprzątanie pokoju 50zł,ona jest sb szefem a nie idzie do normalnej pracy wiec sama ustala stawki,ale normalnie to 10-15zł,takie biora co codziennie coś sprzątają w jakichs biurach

Gość gość
denerwuja mnie takie co same ustalala stawki ja place 15 zlotych za godzine a ona ma sprzatac co jej kaze nie podoba sie, to wypad

Gość gość
Tez bym wolala zeby babka sama zaproponowala mi stawke za godzine a ona sie mnie zapytala ile chce przrz telefon. Powiedzialam ze jak przyjade to sie dogadamy ze musze zobaczyc dom. Dom ma 160 mkw. Dlatego pytam ile by wziasc zeby miec jako takie pojecie.

Gość gość
nie opłaca sie żadnej ze stron stawka godzinowa bo ty mozesz praktycznie ciezko sie narobic i szybko ogarnąc (zalezy jak sie potrafisz zorganizowac)wtedy urobiona masz gó..... nie zarobek a mozesz też przeciągac prace wtedy zamiast cos ogarnąc w 3 godz robisz w 5godz wtedy po du... dostaje twój pracodawca ja umawiam sie za całosc i pytam co konkretnie mam zrobić bo zdarzało mi sie ze umawiałam sie na sprzątanie a po pracy państwo nie zadowoleni bo liczyli na doczyszczanie a to różnica

Gość gość
Ja place 60,- zl za 3 - 4 godz.