Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak wyłowić szkło które rozbiło mi się do garnka zupy dla dzieci

Polecane posty

Gość gość
nie wiem jak głupim trzeba być by opowiadac poważnie na taki temat. kretynki!!!!!!! jestem prawie pewna , ze jest to forum gimnazjalne, kiedyś pracowałam w szkole i wiem dobrze, ze dziewczynki siedziały na kafeterii i pisaly glownie o problemach z chłopakami i zakladaly tematy głupie aby posmiac się caly dzień w szkole i wlasnie teraz paczka koleżanek miała dzień udany z was stare krowy!!

Gość gość
Ten troll już raz założył ten temat, dlaczego się nabieracie i odpisujecie? On na tym zarabia wiecie?

Gość gość
Ja pierdziele ! Nie wierzę w to co czytam ! Ja bym tą zupe wylała odrazu i nie ryzykowała zdrowiem dzieci ! W d***e z zupą ! Dzieci ważniejsze ! Ten topic to jakiś żart chyba ????!!!

Gość gość
no ja rozumiem, trochę szkoda tej zupy :( ja bym spróbowała przecedzić wszystko przez tetrową pieluchę, uprzednio wyławiając jakieś większe warzywka (te mniejsze trzeba niestety poświęcić), dobrze wycisnąć do ostatniej kropli uważając przy tym, żeby się nie skaleczyć ;)

Gość gość
Wiadomo, ze to żart

Gość gość
czy wy nie widzicie ze autorka tego postu robi sobie z was jaja??????????????a zarazem nie smieszne a wy przeżywacie jak by to była prawda opanujcie sie i nie odpowiadajcie na takie bzdury

Gość gość
Autorko gratuluję tematu.:)

Gość gość
dzieciom zrob kanapki aty sama zjedz te zupe

Gość gość
Świetna prowokacja 10/10 :) kury się już zleciały do ziarna.

Gość gość
No wlasnie chciałam podrzucić pomysł ze przez pieluche tetrowa można przecedzić. A potem wytrzep z niej szkło i jeszcze ugotuj na niej druga zupę będzie na następny tydzień. Nie dziekuj.

Gość gość lonka
Mam nadzieje ze nie jest to prawda co pisze autorka. Zupa do wywalenia. kiedys byla u mnie kuzynka i wypadl jej talerz u mnie w kuchni, szklo rozpryslo sie po calej podlodz. Niestety w poblizu stala miska z psia karma mokra i zauwazylam ze wpadl tam kawalek szkla. Wszystko poszlo do smieci, balam sie ryzykowac zyciem psa a co mowic o dziecku

Gość gość
Jeśli szkoda zupy to szkoda też żarówki weź spróbuj wyłowić może da się jeszcze na nowo żarówkę poskładać po co marnować ? Dziś mam zamiar wyrzucić śmieci, może podrzucić ?