Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aniazlota

Randka 38latki

Polecane posty

Gość Aniazlota

Hej, mam 38 lat i jestem ( jeszcze) dość atrakcyjną kobietą.Mam dużo znajomych, ale po rozstaniu kilka lat temu jestem samotna. W zeszłym tygodniu kolega z pracy zaprosił mnie na kolację. Było ciekawie, choć motyli w brzuchu nie poczułam. Wczoraj byliśmy w kinie i w kawiarni - było miło. Dziś zaprosił mnie na jutro do teatru. To słynna trzecia randka. Jak mam się zachować? Jestem zagubiona, bo to dylematy 18-latki. Zaprosić go po siebie? Co dalej? Oczywiście, że jestem spragniona mężczyzny, ale nie chcę nic zepsuć. I zupełnie techniczne pytanie: czy kupić prezerwatywy, czy też zrezygnować z nich?

Gość gość
Dobra Rada: nie ma reguły- po pierwszej, drugiej czy piątej randce! Facet musi najpierw zaangażować się uczuciowo, żeby można było go "bezpiecznie" wpuścić do łóżka. Inaczej "przestanie Cię znać" następnego dnia. To oczywiście jeśli planujesz z nim dłuższy związek lub przyszłość. Jeśli chcesz się z nim "tak po prostu przespać"- to oczywiście można w każdym czasie- nawet na pierwszej randce albo nawet PRZED NIĄ ( to ostatnie to oczywiście żart!). Pozdrawiam.

Gość gość
Aniu zlota, zlota rada dla Ciebie: gdzie mieszkasz i pracujesz tam z kut..sem nie wojujesz. Romansik sie skonczy, a kwas na codzien zostanie.

Gość gość
to znaczy nie dawać d**y

Gość gość
dlaczego "słynna" trzecia randka?

Gość gość
Nie zapraszać. Poprostu postaw na spontan i patrz jak się sytuacja rozwinie. Jak będzie jakaś aluzja to wyczujesz jakie jest jego zdanie. Jak bedziesz miała ochotę to zaproś, jesli nie czujesz tematu- nie ma obowiazku. A prezerwatywy kup ☺

Gość gość
No i niestety ma ktoś rację powyżej ze jak coś nie wyjdzie to może być w pracy kwas

Gość gość
Nie spiesz sie z tym seksem za bardzo, skoro z nim pracujesz. Pospotykaj sie i dopiero jak bedziesz pewna ze z tego cos bedzie idz do lozka. Bo jak nie wyjdzie to co? Prace zmienisz zeby uciec przed plotkami? A jak zacznie cie obgadywac przed kolegami? Chcesz byc obiektem drwin?

Czemu kobiety zawsze muszą być suki i nie pozwolą aby facet z ciśnieniem sobie ulżył w ich kroczu, każą mu za to płacić, kobiety to jednak suki straszne.

Gość gość
Masz 38 lat i nadal szukasz motylków? Nic dziwnego że w tym wieku nie masz rodziny, dalej ich szukaj a skończysz otoczona kotami.

Gość gość
Kto wam nagadał że na 3 randce musi być seks? Trzeba być naprawdę ograniczonym aby sugerować się liczbą spotkań, do łóżka idzie się wtedy kiedy ma się ochotę.

Gość gość
ja nie weszłabym w żadne romanse z pracy,zrobiłam to tylko raz tylko dlatego że pan był dyskretny i dla mnie na całe życie :-) kilka lat trzymaliśmy to w tajemnicy przed kretynami z pracy o paplających dziobach