Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kalinka1986Toruń

Seks grupowy sprawił,że stałam się oziębła

Polecane posty

Gość Kalinka1986Toruń

Witam. Na wstępie chcę już zaznaczyć,że piszę o tym ku przestrodze. Nie po to by się chwalić,ale by kobiety szukające tak jak ja "nowych doznań" zastanowiły się by nie postąpić pochopnie. Ja tak postąpiałam i żałuję. Ile nie nasłuchamy się historii o eksperymentach erotycznych,nowych pozycjach,doznaniach trudno zliczyć. Szczególnie w gronie znajomych i przy alkoholu. Mi koleżanki zawsze mówiły żebym spróbowała. Wydawało mi się to obce i dziwne,ale... Dwa miesiące temu,będąc na integracji trochę popiłam. Spożywam alkohol tylko okazyjnie,więc te drinki ponad normę zrobiły swoje. Na tej imprezie adorował mnie facet z innego działu,który wraz ze swoimi dwoma kolegami tworzyli nierozłączne trio. Jakos koło północy... Nie wiem jak to się stało ale wylądowaliśmy u mnie w pokoju. Po kilku chwialch weszli jego dwaj koledzy. Byłam zmieszana,ale uległam po jego namowach. Uległam,choć wiedziałam na co się godzę... Od tamtego czasu wstydzę się samej siebie. W ogóle nie myślę o seksie. Na samą myśl robi mi się niedobrze. Kiedy przypomnę sobie jak jeden po drugim... Jak jeden po drugim albo naraz pchali mi genitalia do ust... Kiedy przypomnę sobie jak po wszystkim zostałam sama z twarzą zalaną spermą... Niegdy nie czułam się tak upokorzona. Nie sposób opisać wstrętu jaki czuję. Jeśli któraś z was myśli o tym to niech się zastanowi. To coś dla osób perwersyjnych,które są rozwiązłe moralnie i seksualnie. Nie dajcie się otumanić. Nie wiem jak mam teraz funkcjonować. Poznałam niedawno faceta. Jest miły,szarmancki,taki kochany,ale gdy zaczyna mnie całować-i nic poza tym ja już czuję wstręt

Gość gość
Wstret to on powinien czuc szmato, ze zlizuje ta sperme z twojej mordy.

Gość gość
A ja bym chciala tak bo to jest piękne!

Gość gość
chyba pomyliłaś działy, du\p\o\d\a\j\kko :O

Gość Arkadius  z Bielan
Tak się kończy szukanie DOZNAŃ. Najlepiej od takich z dala. I niech ktoś mi powie że to faceci są tymi wiecznie niewyrzytymi seksualnie

Gość gość
Oziębla to ty już byłaś przed seksem. A wyjazdy integracyjne Po to właśnie sa żeby się "integrować".

Gość Kalinka1986Toruń
Piękne? Uwierz,że nie jest. Piękne jest gdy robisz to z ukochaną osobą. Ja się przekonałam...

Gość Lapurbchhdbajjdbdhd
Alkohol robi swoje. Kumpla ex nigdy nie chciała do buzi. Gadała że bee i wgl A na imprezie po alko potrafiła w sumie obcemu pociągnąć i w środku nocy pójść do znajomej jeszcze się pochwalić hahah

Gość gość
Nie to forum. Idź z tym na życie erotyczne. Tutaj siedzi jedynie banda prawików, którzy cię oplują i j e d n o c z e ś n i e będą żałować, że to nie oni cię "zaliczyli". Co ci poradzić? Czas. Po jakimś czasie wspomnienie się zatrze. Na razie unikaj czegokolwiek związanego z seksualnością. Odstaw tego faceta na boczny tor albo udawaj przed nim cnotkę, to go zaciekawi.