Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Quagimre

robie room tour pokoj po remoncie do oceny fota

Polecane posty

oto moja oaza spokoju, swietosc nad swietosciami, kto przekroczy prog mego pokoju dostaje mega kopy, tylko ja i wybrane osoby moga wbijac mi sie do pokoju XD bogato kvrwa, bogato biedaki cebulaki, nie stac was na taki wystroj, wy miernoty zap1ertalajace za 5 zeta na godzine xD:D http://imgur.com/a/Toqrp

Chris twe nasienie delektuje co noc moje podniebienie, nadmiar twojego nasienia zawsze cieknie mi kacikami ust, najslodszy w swiecie nektar by Chris from Warwick, ohh damn, fvck fvck fvck, pragne Cie

A ten gosciu z fotki to ja mmmm... 😘 Jestem takie ciacho ze az sam w to nie wierze, taka uroda to dar od boga 😘

Szkoda tylko ze nie mam obok siebie zadnego penisa ktory by mnie zaspokoil, wiec musze sie nacieszyc sloikiem 😘

Zawsze przed masturbacja zarzucam sobie piec tabletek rispoleptu ktore zapijam browarem i po chwili czuje jak wchodzi konkret fazka, mmm wtedy biore sloik po ogorkach i siadam na niego, fantazjujac jednoczesnie o moim najwspanialszym Chrisie ❤️ Ujezdzam sloik jak szmata, ale jest mi niesamowicie dobrze, kocham te doznania 😘