Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jestem mądry wysoki i przystojny a jestem sam

Polecane posty

Gość gość

Mam 30 lat 185 cm wzrostu, bez nadwagi. Jestem ładny i inteligentny. Interesuje się historia Falklandow, militariami starożytnej Japonii i geografia Armenii. Mam zdanie na każdy temat i można ze mną porozmawiać o czymś więcej niż samochody i majsterkowanie. Prawdę mówiąc wogole mnie nie interesuje.jak coś się zepsuje w domu a samochodu nie mam bo się na nich nie znam. Nie jestem jak większość facetów. Nie pije wogole alkoholu. Kiedyś po wypiciu jednego kieliszka wódki prawie zwymiotowalem. Gardzę facetami którzy wznoszą tapety wódka na weselu. Podobnie z kobietami. Nie jestem jakaś głupia gąska która ugania się za kobietami. Nieraz jak widzę ze jakąś dziewczyna się do mnie uśmiecha albo pokazuje swoje wdzięki to się.W duszy śmieje. Myśli ze podzialaja na mnie jej wdzięki. Powinna.mnie czymś zaskoczyć, zacząć jakps nieszablonowo rozmowe. Nie raz mam wrażenie że kobiety traktują mnie przedmiotowo. Chcą bum im prawil komplementy albo jr podziwiał. A przecież wszystkie mówią ze ważniejsze jest wnętrze. Kiedys miałem dziewczynę ale chciała sexu co noc. Nawet jak fajny program leciał na Discovery. Czy ona nie rozumiała że wolałbym wspólnie z nią to obejrzeć i później dyskutować całą noc. Rozstalismy się definitywnie po tym jak nie chciałem pić wódki na urodlzinach jej ojca. Wręcz powiedziałem że gardzę takimi ludźmi bo ja preferuję zdrowa żywność. Nieraz nie mogę zrozumieć jak kobiety uganiaja się za jakimiś palantami którzy tylko myślą o tym jak wziąść kredyt na mieszkanie czy zostać ojcem, a pozniej przez pół życia wychowywać te potomstwo. Dlaczego kobiety nie rozumieją że ktoś chce się rozwijać, studiować kulturę Armenii i stać się wybitnym specjalistą w tej dziedzinie. Achhhhh chyba będę sam. Lepiej być samemu niż z byle kim.

Gość gość
Program na discovery :))))))))))

Gość gość
prowo. ale, ze chcialo Ci sie AZ tak produkowac??? psychiczny jestes !

Gość gość
Mi sie podoba. A vodka i przyszły teść to standard.

Gość gość
idz sie leczyc chlopie!

Gość gość
To będziesz sam:) Wybacz, ale ludzie łączą się w pary m.in. po to aby uprawiać seks (wiem, szok dla ciebie), zdecydowana większość chce mieć dzieci, własne mieszkanie. Może przyjaciółka o tych samych zainteresowaniach?

Gość gość
a moze wiesz do czego sluzy twoj ogonek??????

Gość gość
To będziesz sam:) Wybacz, ale ludzie łączą się w pary m.in. po to aby uprawiać seks (wiem, szok dla ciebie), zdecydowana większość chce mieć dzieci, własne mieszkanie. Może przyjaciółka o tych samych zainteresowaniach?

Gość gość
"jestem ladny i inteligentny" a to sie umialam buhahhah zapomniales dodac, ze u mamusi mieszkasz

Gość gość
do sikania .............. a robisz jeszcze w pampersy?

Gość gość
Ale to jest okropne że kobiety widza W naszej tylko obiekt seksualny. Nie jestem jakiś głupi żeby zrobić dziecko i później je wychowywać albo cale zycie zarabiac na uyrzymanie domu. Chce sie rozwijac i ksztalcic. Nie dam sie wrobic w pieluchy.

Gość gość
Też nie lubię alkoholu, ale seks? Nie lubisz? I nie uważasz się za dziwaka? A wspólne zainteresowania to możesz mieć z kolegami w pracy czy na uczelni.. związek z kobietą polega na czymś innym. Ja i mój partner jesteśmy w związku od dawna, nie wyobrażamy sobie dnia bez seksu, komplementowania (trzeba dbać o samoocenę partnerki, partnera), lubimy co innego, zwłaszcza w TV, i jesteśmy szczęśliwi.

Gość gość
taaaaaak widzimy w tobie obiekt seksualny ty normalny jestes?

Gość gość
masz egzotyczne zainteresowania dlaczego właśnie takie ?

Gość gość
Ale dlaczego kobiety nie doceniaja naszego ontelektu, naszego wnętrza, przeżyć itp. Tylko chcą abyśmy byli mezami i ojcami. Nie daj Boże jeszcze głowami rodziny. Czy to jakieś średniowiecze. Dlaczego ona oczekiwała ode mnie ze będę chciał ciągle sexu z nią. Ja też mam uczucia.

Gość gość
Też nie lubię alkoholu, ale seks? Nie lubisz? I nie uważasz się za dziwaka? A wspólne zainteresowania to możesz mieć z kolegami w pracy czy na uczelni.. związek z kobietą polega na czymś innym. Ja i mój partner jesteśmy w związku od dawna, nie wyobrażamy sobie dnia bez seksu, komplementowania (trzeba dbać o samoocenę partnerki, partnera), lubimy co innego, zwłaszcza w TV, i jesteśmy szczęśliwi. Nie masz szans na związek z takim podejściem, porażka.. Mam znajomego, który studiuje całe życie, masakra.. Nikt cię nie zmusza do zakładania rodziny, ale nie liczyłabym na to, że jakaś kobieta zgodzi się na nieposiadanie własnego mieszkania, potomstwa, środków do życia.. Idź do psychologa, bo normalny facet to z ciebie nie jest, piotrus pan sie odezwal

Gość gość
Właśnie padł mit o inteligentnych kobietach na kafe. Czy wy nie widzicie że to prowo. Ze autor zacytował najczęściej powtarzane brednie przez singielki. Zmienił tylko trochę faktów. Zamiast "ciągłego gadania o tipsach i ciuchach" napisał "ciągłego gadania o samochodami i majsterkowaniu". Zamiast o tym ze kobiety nie chcą prać i gotować napisał ze nie umie nic naprawić w domu. Podobnie jak motto kobiet ze nie chcą spędzić się w pieluchy - też tego użył. Tak samo z byciem postrzeganym jako obiekt seksualny - no przecież feministki ciągle się na to skarżą. Nie dość ze wyszła wasza głupota bo nie zrozumialyscie, to jeszcze okazało się ze jesteście hipokrytkami.

Gość gość22lataprzegrywu
sama jesteś byle kim skoro nawet nie umiesz niczego naprawić jak się zepsuje to po co taki chłop jak dwie lewe ręce masz :D

Gość gość
Autorze, polecam coś takiego jak słownik. Mądrala z ciebie duży. "wziąść" jeżeli tak pisze mądry człowiek to się boje jak piszą głupi :D

Gość gość22lataprzegrywu
18:00 tak. i ty to zapewne pisałeś a jak. :D kobiety tak nie piszą tylko użalające się nad sobą prawiczki.