Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

95love

Jak pokazać że mi na prawde zależy?

Polecane posty

Witam. Mój chłopak wyjechal 2 miesiące temu za granice. Od jakiegoś czasu nie możemy się dogadać, ciągle mi mówi że się nie staram, że nie widzi tego że mi zależy. Na prawde nie wiem co mam zrobić. Pisze mu miłe rzeczy bo jak gadamy to góra godzine dziennie przez jego prace. Jakby był tu ze mna to co innego a tak na odległość nie wiem co mogłabym zrobić żeby mu to pokazać.. pomocy. Prosze o rady :(

Gość gość
jedź do niego chociaż na chwilę

Gość gość
spytaj sie go dlaczego odnosi takie wrażenie i co go denerwuje w twoim zachowaniu i to zmień

Gość Uwierz mi
Szuka pretekstu,żeby Cię zostawić i obwinić cię za to.Raczej nie powinnaś mu wchodzić w tyłek tylko sprawić,żeby to on się martwił,że nie czujesz,żeby się starał.Podejrzewam,że jest ktoś u niego na horyzoncie.Ja bym zapytała czy wysłać mu kwiaty,czy lepiej zajechać w stroju rycerza na białym koniu,bo mam już tego dość.I nie odzywać się chyba,że zdawkowo.Obrócisz sytuację .Jak jest za póżno to zajmie się nową kicią,ale ty przynajmniej zachowasz godność.Faceci lubią zołzy.

Gość gośćUwierz mi
po za tym tak zachowują się wampiry energetyczne zawsze będziesz za wszystko odpowiedzialna a on poszkodowany.Musisz być bardzo młoda skoro się na to nabierasz.W taki sposób on pobiera od ciebie energię,a ty mu ją oddajesz.Przestań się starać.To on zacznie.

Tylko że on nie ma nikogo nowego na horyzoncie. Wiem o tym bo z nikim nie pisze, mam dostep do jego fb, o wszystkim mi mowi, jak jest w pracy to dzwoni w czasie przerwy i zawsze kiedy wroci do domu i przede wszystkim nie gadalby tak tam ze swoim rodzenstwem o tym ze jade do niego 10 listopada i nie chcialby zebym przyjezdzala i sam by nie proponowal tego