Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kamasandra

Tanie środki na trądzik

Polecane posty

Gość Kamasandra

Jakie możecie polecić, aby były skuteczne i do tego nie za drogie?

Gość gość
podobno przemywanie moczem pomaga,powaznie pisze,spróbuj

Gość gość
dobre jest tez ponoć mydlo siarkowe firmy barwa

Gość gość Baśka
Moja siostra właśnie kupiła na Allegro środek który rok temu mi bardzo pomógł, czyli IQface. Na dzień dzisiejszy cena 59zł za opakowanie lub 99 za dwa. Moim zdaniem patrząc na jakośc to bardzo dobra cena

Gość gość
Mi pomógł krem linotormentiallae. Działa bardzo dobrze, redukuje zaczerwienienia i wypryski. Kupisz go w aptece, ja ostatnio płaciłam około 12 zł.

Hej! wiesz co, jeżeli chodzi o trądzik, to nie wiem czy dobrym pomysłem jest patrzenie na tanie produkty, ponieważ niejednokrotnie mogą one spowodować jeszcze gorszy stan skóry... Powiem ci tak, że ja stosowałam prawie wszystkiego i nic nie działało... Wtedy pani w aptece poleciła mi taki produkt http://obcasy.pl/effaclar-duo-walce-niedoskonalosciami/ wysyłam link, żebyś mogła od razu sobie o nim poczytać. jeśli chodzi o cenę nie jest ona jakaś bardzo wysoka, z tego co pamiętam jak ja stosowałam to kosztował ok 30 zł :) polecam

Gość gość
Ja w wakacje zrobilam sobie nalewke wrotyczową i ocet z wrotyczem i glistnikiem. Sama zbierałam zioła. Ze świeżych zrobiłam dwa toniki. Używam ich na zmianę po rozcieńczeniu. To jest MEGA skuteczne! Istna torpeda! Jak tylko zaczyna mnie wysypywać na twarzy pryszczami używam toniku z wrotyczem i wszystko znika po 3-4 dniach. Niedocenianna siła ziół! Poczytaj prace Dr Różańskiego! Znanego autorytetu w dziedzinie ziołolecznictwa, wykladowcę. Sama się przekonasz! Do tego suplementuję się: ol z wiesiolka, lniany, wit b compl, cynk, wierzbownica, piję herbate z krwawnika i czerwonej koniczyny.. Mam spokój.. Ale mój trądzik był typowo hormonalny..

Gość gość
Ps. A do pielęgnacji używam tylko naturalnych rzeczy. Twarz myję mydłem aleppo 40 lub 60% zależy jakie mam zmiany duże Później toniki ziołowe które sama robie albo hydrolaty ktore kupuje na BU, na to kilka kropli olejku dobranego do cery i potrzeb. Raz na jakiś czas maska z glinki i peeling naturalny ..i to wszystko. Im mniej tym lepiej

Gość gość
myj twarz płynem do higieny intymnej, w biedronce za kilka zł albo inny do 10 zł Taki płyn jest dobry bo ma kwas mlekowy który nie powoduje rozmnażania bakterii na skórze i wygładza

Gość gość
Najlepszy jest sudocrem nie ma lepszego środka i nie jest to srodek który został stworzony na odparzenia od pieluch tylko bardzo dobrze sie w tym sprawdził dlatego większość matek go urzywa badzo szybko goi zaczerwienienia nie wolno dużo go walić smarujesz i ma sie wchłonąć nie walisz tyle zeby skura była tłusta to nie maseczka

Gość Meksana
Jeśli mamy problem związany z cerą i chcemy temu zapobiec to nie warto oszczędzać i korzystać z najtańszych kosmetyków. Zazwyczaj są mało skuteczne. Ja trafiłam na świetny artykuł http://iwostin.pl/pielegnacja-skory-ze-zmianami-naczyniowymi i dobrałam krem odpowiedni dla mojej skóry. Markę iwostin mogę polecić z czystym sumieniem :)

Gość gość
Mam do sprzedania tubkę Effaclaru Duo +. Użyłam może ze 4 razy, ale dostałam uczulenia, że raczej po niego drugi raz nie sięgnę.. Termin do 2019 roku. Za pół ceny - 25zł. Odbiór Warszawa, mogę też wysłać. Kontakt: ewa.pilip@gmail.com

Gość gość
zobacz w drogerii dr medica z bielendy, ja mam emulsje do twarzy i bardzo sobie chwalę a jest jeszcze serum i krem chyba

Gość cinderelka
ja już się przekonałam, że tanie preparaty nie działają :/ Niestety. Zresztą, jak sobie policzę ile w sumie wydałam na TANIE kosmetyki, które miały mi pomóc, to wychodzi z tego naprawdę pokaźna sumka. Dlatego zdecydowałam się spróbować czegoś porządnego. Wybrałam produkt NONACNE (do kupienia tutaj: http://nplink.net/lOOwVe8Q) Nie jest tani, bo kosztuje ok. 150 zł za opakowanie w którym jest 60 kapsułek. Zalecane stosowanie to 2 kapsułki dziennie, więc wychodzi nam koszt 150 zł na miesiąc. Tylko że po miesiącu lub dwóch kolejne opakowanie nie jest już potrzebne, co daje znaaaczną oszczędność w stosunku do produktów za 30-40 zł, które stosowałam miesiącami. Czasem zresztą da się upolować jakąś promocję, widziałam, że na tej stronie jest teraz -20% na ten produkt, więc warto skorzystać http://nplink.net/Ni7kO23R

Gość gość
ja też polecam nonacne. dzisiaj kupiłam na tej promocji trzecie opakowanie za 119 zł