Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ania889020321

Czy tylko ja marzę żeby mieszkać w jakimś ciepłym kraju?

Polecane posty

Gość Ania889020321

Np. w USA na Florydzie, mieć kupę kasy, mieszkać w willi nad morzem i o nic się nie martwić? Albo nawet gdybym nie miała tej kupy kasy tylko zarabiała przeciętnie, mieszkac gdzieś nad morzem, gdzie jest ciepło cały rok i rosną palmy... marzenie ;)

Gość gość
A ta nasza Polska jest taka strasznie szara i smutna jesienią i zimą. Wiosną i latem jak jest zielono to już jest mniej dobijająco, ale teraz to jak dla mnie masakra

Gość gość
och ja cale zycie obiecywalam sobie jak bylam dzieckiem ze bede mieszkac w cieplym kraju nad lazurowa woda i lezec w wolnych chwilach pod plemka mieszkam k***a w Skandynawii :o

Gość angle
nie tylko ty, choć ja wybrałabym inny kraj, i najczęściej marzę o tym gdy robi się zimno

Gość gość
W krajach gdzie jest cieplo przez caly rok okresowo jest tak goraco i tak wilgotno, ze nie mozna oddychac. Ludzie ktorzy tam mieszkaja mowia, ze trudno zyc. Nawet w Grecji przez pare miesiecy nie daje sie chodzic po ulicach (na wyspach jak sie siedzi w morzu to co innego, ale Grecy mieszkaja takze w miastach, chodza do pracy, szkol, itd.).

Gość gość
Niektórzy lubią zimno, ale ja osobiście nie znoszę. Uwielbiam ciepło i nawet kiedy wszyscy narzekają na upały to mnie one wcale nie przeszkadzają. Tak od 25 do 35 stopniu czuje się super. Albo chciałabym mieszkać gdzieś na Bahamach czy Malediwach ;) fajnie by było... Podejrzewam ,że czułabym się tam o wiele lepiej niz tutaj... Zawsze mnie też ciagnęło do Stanów, ale tam właśnie gdzie jest ciepło czyli California, Floryda i te okolice. A jakby się nie dało to już nawet Włochy albo Hiszpania by były fajne, niestety nie zapowiada się w najbliższej przyszłości żebym miała wyjechać :(

Gość gość
a co mnie Grecja obchodzi .. Najlepszy klimat w Europie jest W Chorwacji i Francji.. Jest tam chlodniej niz w Grecji ale cieplej niż w Polsce

Gość gość
W sumie jakby się tak bardzo uprzeć to można by było tu wszystko rzucić i wyjechać, dzieci nie mam więc co mi tam :P Tylko ciekawe co bym tam robiła, pewnie sprzedawała banany albo coś w tym ;) Albo w USA musiałabym pracować na czarno. Do Skandynawii się nie przeprowadzę za żadne skarby świata, tam jest jeszcze zimniej jak u nas, brrrr...

Gość gość
O Francja też jest super :) Chciałabym tam mieszkać, tylko nie znam francuskiego... Bardzo piękny, malowniczy kraj... U nas niby też są ładne zabytki w niektórych miastach, czy góry, ale poza tym to ten szary dobijający klimat, te brzydkie blokowiska z czasów komunizmu itd wprowadzają w depresję

Gość gość
Moje marzenie.....mimo,że b.często wyjeżdżam do ciepełka, to d om z widokiem na morze/ocean chciałabym mieć na stałe