Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co myslicie o promocjach w sieciowkach

Polecane posty

Gość gość

Jest obnizka na kurtki w top secret az 40 %.Czy oplaca się kupic kurtke.Gdzie cena 350zł normlana cena a po obniżce 210zł? Czy to oszustwo? Może ktoś wie jak wygladaja takie przeceny w sklepach? na czym to polega?

Gość gość
Ty tak na poważnie?

Gość gość
tak na poważnie. wie ktoś

Gość gość
Promocje w sieciowkach wyglądają następująco, podnoszą ceny z np.200 zł do 300 by potem skreślić i przykleić metke wyprzedaż i "obniżyć" na 200.

Gość gość
no c*****a ta promocja szczerze mówiąc...

Gość gość
11:07 żeby naiwne klientki uważały ze to super okazja bo aż taka wyprzedaz cenowa,choć tak naprawdę nie kupili by tej rzeczy bez "przeceny" za 200. Taki chwyt marketingowy

Gość gość
Dziwne jest to co piszecie. Rok temu upatrzyłam sobie sukienkę w hm. Kosztowała 99. Czekałam na przeceny i kupiłam ja po obnizce 30%za 69.99. Być może część rzeczy tak przeceniaja jak piszecie, ale mi jeszcze chyba nigdy nie zdarzyła się taka sytuacja. A kupuje tylko na przecenach wcześniej upatrzone produkty odzieżowe.

Gość gość
a mnie wkurza co innego: te rzeczy nigdy nie są warte takiej ceny!!! Nawet ta po obniżce jest nieadekwatna do jakości... w hm są takie szmaty, że aż się płakać chce. W innych nie lepiej. Odzieży z bawełny ze świecą szukać, a za goowniany poliester 100 za bluzeczkę to ja dziękuję.

Gość gość
Dokładnie. Te szmatki nie są warte nawet tej kwory "przecenionej" a promocje wlasnie działają na takiej zasadzie jak pisała osoba wyżej. Niestety.