Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość messmess

Jak duże jest prawdopodobieństwo ze jestem w ciąży?

Polecane posty

Gość messmess

Pytam bo już sama nie wiem co o tym myśleć. Czytałam już wiele forum na ten temat i strasznie mnie to przerazilo. A wiec moje cykle trwają najczęściej 29 dni. Dodam ze dwie miesiączki temu był wyjątek i trwał 32dni. Normalnie dni płodne "powinnam" mieć 11-17dc. Wspolzylam 23, 26 i 28dc. Między 26, a 28 miałam bóle jajników i małe, gęste uplawy (jak na okres). Teraz jest 32dc i nie mam jeszcze miesiączki oraz nie czuje jakby miała nadejść. Dodam ze był to stosunek przerwany, a przecież to nie daje dużych gwarancji. Kobitkii mialyscie tak moze? Odchodze od zmyslow :/ Czy moje dni płodne mogły przesunąć się, aż do któregoś z dni w których wspolzylam??

Gość gość
Nie chcę Cię straszyć ale ja mam ze stosunków przerywanych trójkę :D.No cóż, takie życie

Gość gość
500+ dostaniesz nie martw się :)

Gość messmess
Na prawdę mogły się tak przesunąć ? :((( Miałam nadzieję że tu mnie pocieszycie, a za to dostałam mocnego kopa w d**e ...

Gość gość
Ja wspolżyłam przerywanym kilka lat i nie wpadłam. Zdarzało się też że mi się okres spozniał. Zrób test.

Gość messmess
Może ktoś się jeszcze wypowiedzieć ?? Zajście w ciążę w takim odstępie od dni plodnych ?? 500+ mnie nie pociesza :/ Zresztą nie na pierwsze się dostaje...

Gość gość
Co się by stało jak by kominiarz przerwał czyszczenie kanału dymowego.Wtedy zaczadzenie pewne.

Gość gość
Uprawiałam stosunek z chłopakiem w prezerwatywie wytrysk był na zewnątrz ale spóźnia mi się okres. Myślicie że to ciaza